The news is by your side.

Alexandru Macedon a fost ajutat de OZN-uri sa castige razboaie

Alexandru cel Mare cunoscut sub numele de Alexandru Macedon a fost unul dintre primii mari strategi și conducători militari din istorie. Cuceririle sale spectaculoase i-au făcut pe greci stăpâni ai Orientului Apropiat. La moartea sa, la vârsta de 33 de ani, Alexandru era stăpânul celui mai mare imperiu cucerit vreodată. Alexandru a contribuit substanțial la răspândirea culturii elene în întreaga lume.

Bătăliile pe care le-a condus au fost de răsunet mondial, istoria consemnând nu doar vitejia sa ci şi alte întâmplări bizare. Primul incident cu adevărat dubios s-a produs în anul 325 î. Hr. când Alexandru Macedon a încercat să invadeze India. Armata sa încerca să traverseze râul Indus, când mai multe nave argintii şi-au făcut apariţia pe cer. Acestescuturi”, aşa cum au fost descrise la vremea respectivă, survolau cerul şi au avut un efect înfricoşător asupra armatei conduse de Alexandru Macedon.

În clipa în care lupta propriu-zisă se desfăşura, farfuriile zburătoare continuau să survoleze cerul de deasupra locului în care se desfăşura confruntarea. Caii şi elefanţii au rupt-o la fugă fiind speriaţi, însă soldaţii şi-au continuat lupta. În cele din urmă bătălia a fost câştigată de Alexandru Macedon, dar după cele întâmplate campania de invadare a Indiei a luat brusc fârşit. Să fi fost oare Alexandru Macedon împiedicat de OZN-uri să-şi mai continue campania de invadare?

Alexandru-Macedon Alexandru Macedon a fost ajutat de OZN-uri sa castige razboaie

Şapte ani mai târziu, Alexandru Macedon s-a aflat în faţa cele mai mai provocări ale carierei sale militare. Pentru a cuceri imperiul persan, oraşul Tyre trebuia stăpânit cât mai repede. Acesta era un loc strategic prin care persanii aveau acces la mare şi astfel puteau controla întreaga zonă. Pentru că oraşul vechi fusese în trecut distrus, noul Tyre era construit la o distanţă oarecare de cel vechi. Pentru ca Alexandru nu avea o flotă, a construit din rămăşiţele vechiului oraş un drum direct spre noul oraş. Această operaţiune a durat ceva mai bine de şase luni, dar în cele din urmă a fost gata. Apoi trupele sale au iniţiat atacul asupra cetăţii Tyre, dar persanii au respins cu uşurinţă asediul pentru că zidurile erau mult prea înalte şi groase pentru a fi escaladate cu uşurinţă. Chiar şi drumul pietruit construit era prea îngust pentru ca trupele lui Macedon să lanseze un atac de amploare, cauză pentru care primul asalt a fost cu uşurinţă respins de persani.

În clipa în care un al doilea atac a fost lansat, unscut” argintiu şi-a făcut apariţia şi a lansat un fascicul de lumină spre zidul gros al cetăţii Tyre. O crăpătură imensă s-a produs şi astfel trupele lui Alexandru Macedon au putut să cucerească cetatea. Acesta a fost un ajutor divin, sau unblestem al zeilor” aruncat asupra persanilor, aşa cum a fost denumit de profeţii Ezechiel și Isaia.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și