Take a fresh look at your lifestyle.

Aleister Crowley, cel mai malefic om din lume

[dropcap]A[/dropcap]leister Crowley a fost unul dintre cei mai malefici oameni care au trăit pe Pământ. O fiintă depravata, care nu respecta nicio normă morala şi care după cum se lauda, cu ajutorul incantaţiilor şi a magiei, a reuşit să-l posede chiar şi pe Satan.

În numeroasele sale opere, considerate de unii critici literari adevărate ode aduse maleficului, Crowley susţine că doar prin orgiile sexuale şi prin extirparea inhibiţiilor omul poate să ajungă la creatorul său. În acest contextcel mai malefic om de pe Pământ” s-a apropiat atât de mult de Satan încât a ajuns să creadă că îl poate domina.

În anul 1898 Crowley a fost racolat de societatea ezoterică Order of the Golden Dawn, unde îşi ia numele de Frater Perdurado, adicăcel care va rezista până la sfârşit”. Câteva luni mai târziu, el achiziţionează o proprietate (Boleskine House în Foyers) în Scoţia pentru a săvârşi cele mai crunte ritualuri de magie neagră preluate din Cartea lui Abramelin. Prin aceaste incantaţii a încercat să se apropie cât mai mult de îngerul să păzitor cu ajutorul maleficului. O încercare asiduă de distrugere a binelui cu ajutorul raului. Apropiaţii săi au confirmat reuşita lui Crowley.

 

În anul 1912 devine membru marcant al ordinului Ordo Templis Orientis, unde este maestru în al 10-lea grad. Ordinul avea o structură asemănătoare cu masoneria şi şi-a dorit formarea unei religii universale pe care s-o implementeze în toată lumea. În principal femeile erau folosite în diverse ritualuri satanice, dar şi precum nişte catalizatori ai iniţierilor magice care de cele mai multe ori se realizau prin sex. În scurt timp îşi ia numele deMag” şi devine un iubitor infocat al substanţelor halucinogene. În urma unei experienţe ciudate ajunge la concluzia că prin crucificarea broaştelor îl poate reînvia pe Iisus.

În 1920, împreunã cu perechea sa, Leah Hirsig, pe care a supranumit-o Femeia Stacojie, aluzie la consoarta Fiarei din Apocalipsă, fondează Abaţia Thelema în Cefalu (Palermo), Sicilia. Numele este preluat de la Rabelais, care denumeşte în Gargantua şi Pantagruel un soi de antimânăstire în care nu mai sunt valabile niciun fel de norme morale.

Loading...

Aici, în subsolul mânăstirii (ironia face ca la suprafaţă, în interiorul mânăstirii, oamenii veneau să se închine lui Dumnezeu, să se roage şi să-şi aducă darurile) aveau loc cele mai desfrânate orgii sexuale, la care luau parte cei mai influenţi oameni ai acelui timp.

În  21 decembrie 1972 în urma unei infecţii respiratoriimagul” trece în lumea celor drepţi, iar la numai 24 de ore moare şi doctorul său. Unele voci au susţinut că medicul fusese blestemat de maleficul Crowley pentru că nu a putut să-l vindece.

loading...