Descopera

ALBERT PIKE, MASON ȘI PROFET VIZIONAR

Într-o scrisoare adresată pe 15 august 1871 de către marele francmason Albert Pike către Giseppe Mazzini, politician italian sunt dezvăluite lucruri uluitoare despre războaiele mondiale care aveau să se producă.

După felul în care sunt descrise, Pike ar părea un fel de Nostradamus, un profet vizionar. Pare că totul face parte dintr-un plan bine pus la punct.
Redăm câteva pasaje din această scrisoare.

Primul Război Mondial trebuie creat pentru a permite iluminaților să răstoarne puterea țarilor din Rusia și pentru a face din acea țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele create de către agenții iluminați între imperiul britanic și cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi folosit pentru a distruge guverne și a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie inițiat prin exploatarea diferențelor dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie condus de așa manieră încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în așa măsură încât forța sa va permite instituirea unui stat suveran, Israel, în Palestina.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, comunismul internaționalist trebuie să devină atât de tare încât să se contrabalanseze Creștinismul, care atunci va fi limitat și ținut în șah până în momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura iluminaților, între sioniștii politici și liderii lumii islamice.
Războiul trebuie condus în așa fel încât islamul și sionismul puternic să se distrugă reciproc.

În acest timp, celelalte națiuni divizate vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală și economică.

Vom dezlănțui nihiliștii și ateiștii și vom provoca un formidabil cataclism social, care prin oroarea sa va arăta națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a celui mai sângeros cataclism.

Apoi, peste tot, cetățenii obligați a se apăra împotriva unei mâini de revoluționari, vor extermina pe acei distrugători de civilizație, iar mulțimea deziluzionată de Creștinism, ale cărui spirite cerești vor fi din acel moment fără orientare sau direcție, va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va ști încotro să-și orienteze adorația și atunci va primi o adevărată lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi scoasă la vederea mulțimii.

pike - ALBERT PIKE, MASON ȘI PROFET VIZIONAR

Această manifestare va rezulta din mișcarea mondială reacționară care va urma distrugerii Creștinismului și ateismului, ambele fiind distruse și exterminate.

loading...
To Top