X-Files

Albert Einstein susținea că OZN-urile aparțin unei civilizații umane, care a părăsit Terra în urmă cu 20.000 de ani

În cartea ”Pământul fără sfârșit”, scrisă în 1974 de Peter Kolosimo, este dezbătută ideea pluralității lumilor și  este elucidată enigma OZN-urilor prin ideile marelui fizician Albert Einstein.

De-a lungul timpului OZN-urile au fost reperate în numeroase locuri de pe Terra. Oamenii au încercat să-și explice acest fenomen și au emis numeroase ipoteze. Chiar și în ziua de astăzi, fenomenul OZN nu este pe deplin înțeles, iar fizicienii moderni nu au nicio explicație clară.

OZN-urile aparțin unei civilizații extraterestre sau sunt o iluzie optică? Dacă ele aparțin unei civilizații extraterestre, atunci de ce nu s-a realizat contactul extraterestru? Acestea sunt doar două întrebări, la care nu poate răspunde nimeni cu exactitate.

Albert Einstein și OZN-urile

Peter Kolosimo, prezintă în cartea sa, ”Pământul fără sfârșit”, mai multe idei ale celui mai celebru dintre fizicienii Pământului. Einstein susținea cu tărie că diversitatea lumilor în Univers este o teorie reală și nu am avea cum să credem că suntem singuri în imensitatea spațiului, care ne înconjoară.

Mai mult de atât, Einstein susține că OZN-urile nu aparțin niciunei civilizații extraterestre, așa cum am putea crede, ci unor oameni, la fel ca noi, care au trăit pe Terra în trecutul îndepărtat și au părăsit planeta acum 20.000 de ani.

“Farfuriile zburătoare există, şi vin din Cosmos: ele aparţin unui popor de oameni plecaţi de pe Terra acum 20.000 de ani”, scria Einstein într-un din lucrările sale.

loading...

Această idee este una fantastică și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la această civilizație pământeană. De unde cunoștea fizicianul faptul că în urmă cu 20.000 de ani acești oameni au părăsit Pământul? De ce l-au părăsit și acum de ce s-au întors? Probabil pentru a ne supraveghea evoluția sau probabil că încă mai există anumite resentimente.

Este posibil ca acești misterioși să aibă vreo legătură cu creația, evoluția noastră pe Terra?

Dacă Einstein a avut acces la mai multe informații decât noi, atunci este un mare păcat că acestea nu au fost făcute publice, pentru că astfel adevarul s-ar fi aflat până acum.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top