Profetii

Al Treilea Război Mondial: Islam vs Occident

Această declarație a făcut-o Albert Pike, general în armata americană. Scrisoarea în care a fost făcută această afirmație a fost scrisă de către Pike în 1871 și adresată unui prieten mason. Revine în atenția opiniei această scrisoare care, din păcate, este mai actuală ca oricând.

Pe un site francez, ieri a apărut știrea că Arabia Saudită va construi un zid, lung de 1000 km, care va despărți Arabia Saudită de nordul Irakului, exact zona în care reprezentanții islamului radical au preluat conducerea zonei.
Zidul va fi foarte înalt și mărginit de tranșee. Paza acestei zone va fi draconică, din cauza atacurilor pe care irakienii din acea zonă le-au dat în zona Arabiei Saudite. Arabia Saudită a trimis în zonă 30000 de soldați care vor supraveghea zona. Mișcarea Islamică a amenințat că va cuceri Arabia Saudită.

Este șocantă declarația lui Nabil Naim, unul dintre fondatorii Mișcării Islamice, care susține că această mișcare este susținută de CIA. El susține că se vrea un război fără sfârșit. Acest război va secătui financiar țări precum Arabia Saudită și Iran. În urma acestei situații, SUA va putea să preia foarte ușor controlul în aceste țări. Politologii susțin că pe de o parte Arabia Saudită finanțează Mișcarea Islamică, iar pe altă parte este nemulțumită și îngrijorată că membrii mișcării nu au respectat înțelegerea de a rămâne departe de Arabia Saudită.

Arabia Saudită a semnat un acord cu Israelul care privește susținerea Israelului, în cazul în care vor porni un război împotriva Iranului. Franța, SUA, Marea Britanie susțin că Iranul este o putere nucleară, cu toate că autoritățile iraniene neagă acest lucru. Revenind la scrisoare lui Pike, sunt descrise toate etapele pe care cel de al Treilea Răboi Mondial le are.  Războiul va începe între sioniști și musulmani. Lumea occidentală, divizată în ceea ce privește susținerea acestui război, va fi nevoită să se implice.

Pike vorbește despre mulți atei care își vor găsi în sânul islamului adevărata vocație. Pike susține că musulmanii vor ieși învingători și că ateii și creștinii vor dispărea. Interesant este faptul că el a făcut alte două predicții, care s-au adeverit, cu privire la cele două războaie mondiale. Pike a fost francmason de gradul 33 și cu toate că a fost general în armata americană, a făcut chiar și pușcărie pentru înaltă trădare. L-a grațiat președintele SUA, care era și el mason.
În scrisoare, Pike vorbește despre marile războaie cu care se va confrunta lumea. Despre primul Război Mondial, el susținea că Rusia va deveni o mare putere comunistă care va avea o influență nefastă asupra lumii.

Al doilea Război Mondial este descris cu exactitate, pornind de la cauze și ajungându-se la implicarea SUA. În ceea ce privește războiul care va urma, el susține că sioniștii, evreii, vor avea o influenţă majoră în declanșarea lui. Israelul va fi susținut de lumea occidentală, dar vor exista țări care vor lupta alături de islamiști. El vorbește despre o prăpastie care se va produce în lumea creștină. O mare parte dintre creștini va renunța la religia lor, dezamăgiți de dogmele creștine.

Lumea creștină și ateii vor avea grave probleme sociale și economice, care vor duce la reorientarea acestora către islam. Se vorbește despre o migrație în masă către islam și Coran. Islamul va ieși câștigător, iar lumea creștină va dispărea.

hamas - Al Treilea Război Mondial: Islam vs Occident

Vă readuc aminte că o mare parte dintre războaiele în care creștinii au luptat împotriva islamului, le-au pierdut.
Războiul dus de ruși împotriva Afganistanului a început în 1976 și s-a terminat în 1989. Rușii au pierdut un război în care au investit enorm și au fost multe victime. Despre războiul din Irak, pe care l-au dus americanii împotriva acestora, ce să mai vorbim.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top