The news is by your side.

Al Treilea Război Mondial: Iată care sunt premizele unei conflagrații în Ucraina

0

Astrologul Pavel Globa a anunțat într-un congres al șamanilor, care s-a desfășurat în 2011, că imediat după terminarea Jocurilor Olimpice de la Sochi va exista premiza începerii celui de-Al Treilea Război Mondial.

Pavel Globa, unul dintre cei mai renumiți astrologi ruși, în urma calculelor poziției astrelor a fost convins încă din 2011 că un alt război mondial se poate declanșa imediat după terminarea Jocurilor Olimpice de la Sochi. Protagonista acestui război va fi Rusia, care după cum bine știm este pregătită să intre în forță în Ucraina, pentru a puterea și a asigura un climat propice intereselor politice și economice.

În urmă cu câteva zile, Camera Publică a Rusiei a organizat o audiere cu privire la situația din Ucraina. Au participat reprezentanți ai armatei și demnitari, printre care și deputatul ucrainean Oleg Tsarev, care a lansat o bombă de interes global. Tsarev susține că în luna martie este planificat un exercițiu de proporții între armata NATO și cea ucraineană chiar în estul țării, teritoriu care dorește cu orice preț să scape de dominația rusă. De asemenea, există informații neoficiale care arată faptul că soldații NATO, dar și cei americani au început să-și facă simțită la Liov.

Probabil că această situație nu convine deloc Moscovei, motiv pentru care s-a hotărât ca armata rusească să fie pregătită pentru a intra în partea de vest a Ucrainei și să aștepte derularea evenimentelor.

Pe de cealaltă parte, este cunoscut faptul că în Marea Neagră se află două nave de război americane, USS Ramage și vârful de lance al flotei Mount Whitney. La bordul acestor nave se află peste 600 de soldați americani care sunt gata oricând să intre în război.
Acestea sunt cele mai importante mutări strategice pe care NATO, americanii, dar și rușii le-au realizat până în prezent.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi omologul său rus, Vladimir Putin, au purtat o conversaţie la telefon, sâmbătă, pe tema crizei din Ucraina, potrivit unui oficial american. Președintele american i-a sugerat lui Putin să-și retragă armata din Crimeea și l-a avertizat în privința izolării Rusiei pe plan internațional.

Preşedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a plasat armata în stare de alertă, pe fondul ameninţărilor Rusiei cu o intervenţie militară, iar măsurile de securitate la obiectivele strategice, inclusiv la centralele nucleare.

ucraina Al Treilea Război Mondial: Iată care sunt premizele unei conflagrații în Ucraina

Situația este una tensionată și orice pas greșit făcut de Rusia poate declanșa un război mondial așa cum nu s-a mai văzut până în prezent. Deocamdată, situația este comparabilă cu mutările unui joc de șah, în care marile puteri ale lumii își joacă pozițiile cu mare atenție. Dacă în cele din urmă se va declanșa războiul, singurii care vor avea de suferit sunt oamenii nevinovați care vor fi prinși în cleștele intereselor țărilor implicate.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și