The news is by your side.

Al șaselea simț: Elijah Howell, băiatul care comunică cu entități din lumi paralele și prevede viitorul

Elijah Howell, un copil de doar patru ani, care conform părinților săi, dar și numeroșilor specialiști, este înzestrat cu al șaselea simț și astfel poate comunica cu entități din lumile paralele.

Povestea copilului fantastic, așa cum a fost supranumit de mass-media din SUA, a început în clipa în care a împlinit 10 luni. Părinții săi, Heather și Greg Howell, au făcut publice o serie de detalii despre fiul lor, care par desprinse din filmele science-fiction. Abilitatea lui Elijah de a prezice viitorul este una confirmată de numeroși specialiști, dar și de evenimentele care s-au petrecut așa cum micuțul le-a prevestit.

Elijah a început să vorbească în momentul în care a împlinit 10 luni și atunci a fost prima dată când i-a spus mamei sale că va pierde următoarea sarcină. Heather nu s-a speriat de spusele băiatului, considerând că nu știe ce vorbește. Toată lumea din familie a fost șocată în clipa în care Elijah a încercat s-o liniștească pe mama sa imediat după ce tragicul eveniment s-a petrecut. „Mami, copilul acesta era planificat să meargă la Dumnezeu”, au fost cuvintele micuțului.

Peste doar câteva săptămâni, Elijah i-a spus mamei sale „stai liniștită, o să ai gemeni și ambii o să fie băieți!”. Ca prin minune, în urma unui control ginecologic, Heather a aflat că a rămas însărcinată și că are gemeni. Bineînțeles că acest fapt s-a petrecut luni bune mai târziu, după ce previziunea fusese efectuată.

În urma acestor evenimente terifiante, familia Howell a angajat un expert în paranormal pentru a determina dacă băiatul lor este capabil să vadă sau să comunice cu spiritele. Expertul în paranormal Denise Lescano s-a întâlnit în mai multe rânduri cu Elijah pentru a determina dacă micuțul este conectat la o dimensiune superioară și poate comunica cu entități spirituale. Concluziile au fost unele uimitoare, pentru că astfel s-a stabilit că spiritele care îi transmiteau toate mesajele băiatului sunt chiar bunicii săi, morți cu mulți ani înaintea nașterii sale.

„Elijah a arătat toate semnele că este dotat cu al șaselea simț și astfel se poate conecta la lumea spiritelor, de unde îi sunt transmise mesaje despre viitor”, a declarat expertul în paranormal Lescano.

paranormal

Astfel, Lescano a recunoscut abilitățile psihice ale unui copil dotat cu un simț pe care puțini îl au. În conformitate cu acest aspect, specialistul le-a lăsat părinților instrucțiuni precise pentru a gestiona dezvoltarea psihică, emoțională, dar și mentală a micuțului. Dacă Elijah își va cultiva talentul poată să ajungă la performanțe greu de imaginat și astfel să comunice cu entitățile dintr-o altă dimensiuni și să aducă mesajele despre viitor omenirii.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și