Take a fresh look at your lifestyle.

Al nouălea cerc satanic! Organizația satanică din interiorul Vaticanului

Un conclav special al Colegiului Cardinalilor a fost convocat în 5 iulie 2018, în vederea discutării oportunității demisiei imediate a papei Francisc Jorge Bergoglio.

Acuzațiile aduse papei sunt complicitate într-o conspirație criminală care a implicat tortură și sacrificii de copii, dispariția a opt copii din două mănăstiri din Elveția și Italia și agresiuni grave asupra unor persoane care militau pentru respectarea justiției în biserica catolică.

Persoanele în cauză, care se numesc agenți ai păcii, au fost bătute și agresate de cei care asigură securitatea și paza la Vatican și care fac parte din Garda Elvețiană.

Aceste agresiuni au avut loc în fața Catedralei Notre Dame unde era convocat conclavul. În aceeași locație, în anul 2014, mai mulți copii au dispărut ca urmare a unui ritual.

În februarie 2013, papa Francisc împreună cu alți cinci membrii eminenți ai Vaticanului au fost acuzați de

Curtea Internațională de Justiție ca urmare a dispariției unui număr de copii.

Loading...

Media din acel an a scris despre ritualuri în care copiii erau sacrificați, violați, în locații de cult catolic. S-a pus în discuție existența unei organizații în interiorul Vaticanului care se numea Al nouălea cerc satanic.

În tot acest timp, presa italiană a publicat articole despre organizarea vizitei papei în Dublin, Irlanda. Cardinalii au realizat în jurul papei un zid al tăcerii, în speranța că își pot apăra funcțiile, pozițiile, averile, interesele, în timp ce tot mai multe voci consideră că demisia papei este iminentă.

Cazul Benedict al XVI-lea

Să ne readucem aminte. Papa Benedic al XVI-lea a demisionat în februarie 2013, prima demisie în 600 de ani. S-a spus că papa este foarte bolnav și este obligat din cauza bolii sale să demisioneze.

rp_vatican.jpg

Presa italiană a revenit la acest subiect în iulie 2018 și a dezvăluit că demisia papei Benedict al XVI-lea are cu totul alte cauze.

După ce a fost condamnat de Curtea Internațională de Justiție, pentru dispariția și violurile unor copii ca urmare a unor ritualuri, pentru a aplana uriașul scandal care putea să se producă, a ales să se retragă, motivând probleme de sănătate.

loading...

Comentariile sunt închise.