Take a fresh look at your lifestyle.

Ajna, cel de-al treilea ochi. Se activează doar prin lumină

Mulți specialiști consideră că originile rasei ariene sunt în Caucaz. Antropologul german Johann Friedrich Blumembach, unul dintre susținătorii acestei teorii, a inventat termenul de caucazian, de ajna, preluat, mai târziu, de alți cercetători care considerau că leagănul civilizației ariene este între Caucaz și Tibet.

Catastrofa care a distrus Atlantida i-a obligat pe supraviețuitori să se retragă între Caucaz și Tibet, la altitudini mari, feriți de inundațiile catastrofale.

Filosoful german Emmanuel Kant scria, Tibetul este țara la cea mai înaltă altitudine, este locul unde s-au născut creația și știința.

Glanda pineală, un orologiu biologic

Cei care au supraviețuit teribilelor inundații s-au refugiat în diverse colțuri ale globului, ducând cu ei cunoștințele pe care le aveau. Una dintre aceste zone de refugiu a fost și Muntele Ararat, Armenia, unde a eșuat arca lui Noe.

Atlanții aveau capacități spirituale deosebite, date de cel de al treilea ochi. Pe măsură ce atlanții s-au transformat în arieni, cel de al treilea ochi s-a atrofiat. La început, cel de al treilea ochi a fost un organ psihologic. Pe măsură ce omul a evoluat, gradul de spiritualitate s-a diminuat, fiind înlocuit cu materialismul.

Loading...

Cel de al treilea ochi a fost numit lăcașul sufletului. El permitea viziuni spirituale, intuiții, puteri oculte. Despre cel de al treilea ochi se cunosc puține informații. Se cunoaște că este influențat de lumină, că are legătură cu ciclul zi-noapte, cu somnul și dezvoltarea sexuală.

Glanda pineală este considerată un orologiu biologic care este activată de lumină. Ea declanșează capacități supranaturale. Vaticanul, francmasonii, iluminații, buddhiştii utilizează acest simbol.

Conform studiilor efectuate, glanda pineală este formată din cristale de apariţia care vibrează la intensitatea undelor electromagnetice.

SINDROMUL CELUI DE AL TREILEA OM

Ea este conectată la cea de a patra dimensiune spațiu-timp. Cristalele de apatită conferă glandei pineale caracteristicile unei cutii de rezonanță. Pe măsură ce îmbătrânim, glanda pineală își pierde din intensitate.

Cel de al treilea ochi sau Ajna face parte din corpul subtil. După moarte, el ia o altă renaștere. Cu ajutorul lui putem intra în dimensiuni ascunse. Putem vedea invizibilul, putem simți lucruri necunoscute.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și