AHNENERBE, DE LA PLASMA UMANĂ LA PORȚI SPRE UN UNIVERS PARALEL

0

Ziarul rusesc Komsomolskaia Pravda a publicat un articol în care se prezintă o întâmplare neobișnuită. În munții Caucaz au fost descoperite două cranii umane și o misterioasă geantă. Descoperirea a fost făcută de un locuitor din zonă.

Pe partea exterioară a genții există scris cuvântul Ahnenerbe. Toate obiectele din geantă s-au păstrat în cele mai bune condiții.

Ahnenerbe a fost o organizație nazistă înființată de Himmler și care avea drept scop contactul cu civilizațiile extraterestre.
Din această organizație au făcut parte celebri oameni de știință naziști care aveau misiunea de a străbate lumea și de a găsi probe care să dovedească că extratereștrii au vizitat planeta noastră.

Membrii Ahnenerbe au fost și în munții Bucegi, unde au făcut măsurători energetice. Erau convinși că în Bucegi este una dintre cele mai puternice zone energetice din lume, un portal spre o altă dimensiune.

Caucaz, plasma umană


Conform documentelor descoperite în arhivele celui de al Treilea Reich, cercetătorii naziști s-au deplasat în Caucaz atrași fiind de sursele de radioactivitate naturală.

Mai mult, cercetătorii naziști erau convinși că apa descoperită într-o grotă din Caucaz era materia primă pentru a obține plasmă umană.

Cei 350 de cercetători care făceau parte din Ahnenerbe demaraseră proiecte în sensul obținerii plasmei umane. Apa era transportată cu ajutorul submarinelor până la Constanța, iar mai departe cu ajutorul avioanelor era transportată în Germania.

Extratereștrii vin dintr-o altă dimensiune


În afară de zona Caucaz și România, cercetătorii naziști au făcut cercetări în Tibet, Antarctica, Peru. Istoricii ruși s-au arătat contrariați de faptul că, în anul 1942, naziștii își amplasaseră comandamentul în munții Caucaz, în condițiile în care frontul era mult spre est.

Locuitorii din zonă își amintesc faptul că mii de soldați naziști au cercetat cu multă atenție o anumită zonă din Caucaz.
Căutările pe care le-au făcut soldații au rămas un mister. Conform documentelor din arhivă, cercetătorii din Ahnenerbe erau interesați să descopere porți către un univers paralel.

De curând au fost descoperite în Caucaz schelete de peste trei metri lungime care nu sunt de origine umană. Este posibil să existe o legătură între această descoperire și ceea ce căutau naziștii?

univers viu

 

În anul 1928, în peninsula Paracas, Peru, au fost descoperite cele mai controversate cranii. Peste 300 de cranii, vechi de peste 3000 de ani.

În urma analizei ADN-ului a rezultat că acestea nu sunt de origine umană. Specialiștii naziști din organizația Ahnenerbe au cercetat peninsula Paracas, timp de doi ani.

loading...
loading...