AGENTII KGB ERAU PREGATITI PENTRU INCIDENTE EXTRATERESTRE

AGENTII KGB ERAU PREGATITI PENTRU INCIDENTE EXTRATERESTRE

Andriciuk a fost căpitan în serviciile secrete ale URSS-ului. După moartea sa, copiii lui au descoperit într-un loc ascuns din biroul său o carte despre rasele extraterestre care a fost publicată în anul 1946. Cartea a avut un tiraj redus, iar în posesia ei au intrat numai agenții serviciilor secrete ale URSS-ului.

Cartea are mai multe capitole care dezvoltă teme precum, tipuri de rase extraterestre, influența acestora în evoluţia omenirii sau contactele pe care aceste civilizaţii le-au avut cu diverse guverne ale lumii.

Una dintre rasele extraterestre este numită Allgruuk care este considerată ca fiind formată din creatori și constructori. Aceștia au vizitat planeta noastră încă de acum 300 de ani și provin din constelaţia Yesero.

Jurnaliştii britanici au intrat în posesia acestei cărți pe care au prezentat-o în cadrul unui amplu reportaj, în care au susținut că este vorba despre un adevărat manual pus la dispoziția agenţilor secreți, în cazul producerii unor evenimente extraterestre.

Conform documentelor din arhiva KGB, agenții sovietici s-au confruntat cu câteva astfel de cazuri.

Cazul Petrozavosk

Într-o noapte a lunii septembrie, a anului 1977, armata sovietică și agenții KGB au fost în alertă de gradul zero, după ce un OZN a survolat la joasă altitudine localitatea Petrozavosk. La eveniment au fost martori localnicii. La scurt timp, o apariţie similară a fost semnalata deasupra orașului Leningrad.

În raportul KGB se face referire la traiectoria, viteza și mărimea obiectului, caracteristici care au exclus posibilitatea ca acesta să fie un satelit.

Cazul Voronej

În anul 1989, în parcul din centrul orașului Voronej, mai mulți locuitori au asistat la apariţia unui OZN din care a coborât un extraterestru. S-a produs un haos general, moment în care OZN-ul s-a ridicat în plan vertical și a dispărut în nori. Măsurătorile au relevat un nivel de radioactivitate peste normal, în zona incidentului.

Cazul Dalnegorsk

Contactul cu o specie extraterestră

În anul 1986, locuitorii din Dalnegorsk au fost martori la prăbuşirea unui obiect cu forma sferică, pe o colină din apropierea localităţii. Conform rapoartelor KGB, au fost recuperate bucăți din epavă unui OZN.

CATEGORIES
Share This
>