Agartha, secretul Antarcticii! Lumea ascunsă sub stratul gros de gheață

Agartha, secretul Antarcticii! Lumea ascunsă sub stratul gros de gheață

Vine un timp în care trebuie să estompăm raţionalul și să acceptăm inevitabilul adevăr. Nu sunt liber să divulg adevărul, dar ceea ce scriu poate să fie o probă a adevărului pentru posteritate.

Acest text aparține amiralului Richard Byrd care a primit o medalie de onoare pentru expediţia pe care a efectuat-o în Antarctica, operațiune care s-a numit Highjump.

În 11 martie 1947, Byrd nota în jurnalul său. Mă aflu la Pentagon unde aștept de mai bine de șase ore să mă întâlnesc cu superiorii. Am fost intervievat de Forțele de Securitate Superioare și de o echipă medicală. Am adus probe și un mesaj de la Maestrul, conducătorul unei rase superioare. Pentru că sunt militar trebuie să respect ordinul de a nu da informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în timpul operaţiunii.

Agartha, secretul Antarcticii

De mii de ani exista legende cu privire la Agartha, orașul subteran. Intrări spre misteriosul oraș sunt la cei doi poli, în Tibet și sub Marea Piramidă din Egipt.

Teoria Pământului gol este veche de câteva mii de ani. Exista credința că Pământul nu este o sferă solidă, ci în interior, exista un spațiu intra-terestru care comunică cu cei doi poli. Mai târziu, Cristofor Columb susţinea că toate apele curg spre deschiderile de la cei doi poli.

Conform acestei teorii, interiorul planetei este locuit de atlanţi, supraviețuitorii catastrofei în urma căreia a dispărut Atlantida. Atlanţii și-au găsit refugiu în subteran, ascunzându-se de pericolele de la suprafața planetei, cataclisme sau războaie. Deşertul australian, Sahara, Gobi poarta vestigii ale unei distrugeri masive.

Celebrul matematician Edmund Halley susţinea că variaţia câmpului magnetic se datorează faptului că în interiorul planetei exista patru sfere concentrice, fiecare având câmpul său magnetic. El susţinea și existența în interiorul Pământului a unei atmosfere luminoase care generează aurore boreale.

AGARTHA

În secolul al XIX-lea, teoria a fost preluată și dezvoltată de John Symmes care a încercat să colecteze o sumă importanța de bani pentru a organiza o expediţie la Polul Nord, acolo unde el era convins că există o deschidere care duce spre interiorul Pământului. Din păcate, a murit înainte să-și îndeplinească visul.

În anul 2001, doi cercetători australieni au publicat cartea Terra fără orizont, în care susţineau că Pământul este gol și se afla într-o fază de expansiune. Echilibrul planetei este asigurat de un soare de mici dimensiuni care se alimentează cu radiațiile care provin de la suprafața planetei.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This