AGARTHA, LUMEA UNDE TRĂIESC OAMENII ALEȘI

Slănic Prahova este una din perlele României. Stațiunea include Muntele de Sare, unic în lume. Se spune că, în vremuri imemoriale, acest spațiu a fost locuit de o sectă bizară, ai cărei membrii se ocupau cu alchimia și care ar fi aflat de capacitățile paranormale ale acestui centru energetic extrem de puternic.

Creaturile semănau cu niște pitici, se îmbrăcau în mantii roșii și se hrăneau exclusiv cu preparate din ierburi și struguri.
Își construiau colibe similare cu igluurile eschimoșilor, învelite într-o plantă cățărătoare asemănătoare cu fasolea. Membrii sectei deveniseră experți în teleportare. Au dispărut în mod misterios ca urmare a acestui fenomen.

În anii 80, cercetătorul Scipio Dumitrașcu și Hermes Mihalcea, expert în fenomene paranormale, explorau salina de la Slănic. Dintr-o dată, Scipio Dumitrașcu a simțit că își pierde pământul de sub picioare și a căzut printr-o crăpătură din podeaua peșterii.

Hermes Mihalcea, care a fost martor la ceea ce s-a întâmplat, a raportat incidentul și imediat în zonă a sosit o echipă condusă de colonelul Grișa Koniacov, detașat al KGB-ului în România.

Cu toate că s-a controlat toată zona, Scipio Dumitrașcu nu a fost găsit. După câteva săptămâni, Scipio Dumitrașcu a fost văzut în București de unde a fost preluat de miliție.

Dumitrașcu a povestit autorităților o poveste cel puțin bizară. El a povestit că a alunecat printr-o deschizătură, s-a rostogolit în prăpastie într-o beznă totală. A văzut o scânteie, după care a fost în imponderabilitate. A ajuns pe o câmpie plină cu verdeață. Soarele părea mai mic, roșu-arămiu.

Loading...

Făpturi care păreau că seamănă cu oamenii l-au preluat și l-au dus într-o zonă unde erau munți. Orizontul nu se vedea. S-a trezit în București, fără să știe cum a ajuns.

După revoluția din 89, jurnaliștii de la revista Flying Saucer au venit în România unde au discutat cu Scipio Dumitrașcu despre aventura sa. Jurnaliștii au publicat un articol în care susțineau că românul a călătorit în interiorul Pământului, acolo unde există o altă civilizație.

Articolul a fost preluat de revista Nexus care a redeschis subiectul referitor la faptul că interiorul Pământului este gol și este populat de o civilizație misterioasă.

În susținerea acestei ipoteze, oamenii de știință au adus ca probă faptul că undele seismice, în interiorul pământului, nu au o traiectorie dreaptă. Ele au forma unor curbe, care ocolesc cavități care se află în interiorul pământului.

Faptul că Sahara, deșertul Gobi, zone întregi din Australia sunt devastate demonstrează că în urma unui cataclism mondial, oamenii s-au retras în cavernele din interiorul pământului.

agartha

S-a presupus că cei care s-au refugiat în interiorul pământului sunt atlanți, supraviețuitori ai catastrofei.
Halley susținea că interiorul pământului este format din patru sfere concentrice. Există o civilizație în interiorul pământului care se numește Agartha.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și