Take a fresh look at your lifestyle.

AGARTHA, civilizația misterioasă din Podișul Gobi, care cunoaște secretele Universului

Marchizul Alveydre a fost primul european care a adus informații despre Agartha, în urma unei călătorii pe care a făcut-o în Tibet.

Până la el, europenii nu aveau cunoștință despre Regele Lumii și Agartha, reședința sa. Cunoștea la perfecție sanscrita și ebraica, ceea ce i-a permis să aibă acces la brahmanism și la Cabala.

El cunoștea tainele producerii aurului și a argintului prin sulfurarea metalelor inferioare. În pelerinajul său a avut ocazia să întâlnească inițiați din mănăstirile din Asia Centrală, pe atunci colonie țaristă.

El a scris o carte, Misiune în India, în care descrie o serie de secrete pe care le aflase de la inițiați. Cuprins de remușcări că a încălcat jurământul de a nu face publice aceste secrete, marchizul a distrus toate cărțile care urmau să ajungă pe piață, cu o excepție. A oprit un exemplar care a fost multiplicată și publicată în anul 1910, după moartea sa.

Conform lui Alveydre, o civilizație foarte avansată care trăia în podișul Gobi a fost victima unui cataclism care a pus capăt acestei civilizații. Marii inițiați ai acestei civilizații se numeau fii inteligenței din afară. Această sintagmă ne duce cu gândul la civilizații extraterestre. Cei care au supraviețuit au găsit refugiu în Himalaia.

Animale, Oameni și Dumnezei

Informații complete vin de la Ferdinand Ossenowski, fost ministru polonez și amiral. El a încercat să se opună revoluției bolșevice. Fuge din calea armatei roșii, traversează Mongolia și ajunge în China.

Loading...

În anul 1924, el publică cartea Animale, Oameni și Dumnezei. El afirmă că acum 6000 de ani, supraviețuitorii cataclismului s-au refugiat în Himalaia, conduși de Regele Lumii.

Acești supraviețuitori cunoșteau tainele Universului. Ei cunosc forțele vizibile și invizibile ale Universului.
Ossenowski face aceste afirmații în urma discuțiilor pe care le-a avut cu inițiații din Mongolia și China.

Civilizația Agartha are cunoștințe care într-un război pot transforma scoarța terestră într-un deșert. Este posibil ca deșertul Gobi să se fi format în urma unor astfel de experimente.

Evoluție spirituală

Lobsang Rampa, un lama tibetan, a publicat o carte, Al Treilea Ochi, în care susține că, în momentul în care a ajuns la ultimul nivel al inițierii, a fost preluat de trei mari metafizicieni lama, care l-au condus în profunzimea unei cripte din Lhassa, unde se află cel mai mare secret al Tibetului.

Agartha

Cartea prezintă și un mesaj din partea inițiaților, adresat omenirii. În primul rând, ei susțin că religiile creștine și evreiești vor dispărea. Asia se va dezvolta foarte mult și va ocupa supremația lumii.

Timpul ca Regele Lumii să iasă la suprafață nu a venit încă, dar el va conduce lumea și îi va pedepsi pe cei răi, atunci când va ieși din Agartha. Regele Lumii este antihristul pe care lumea ocultă și elitele îl așteaptă. Simbolul lui este ochiul.

loading...

Comentariile sunt închise.