Află care este destinul tău în funcție de nume

Avem un nume și un prenume pe care nu le alegem. Numele îl moștenim, fără să fim proprietarii acestuia, prenumele este ales de alte persoane. Ne influențează numele și prenumele existența?

Evreii pronunţă numele lui Dumnezeu, Yaveh, o dată pe an. Este un nume sacru și nu poate fi pronunțat în fiecare zi. Fiecare literă a numelui corespunde unei cifre.

Nicolas Gueguen, autorul cărții Psihologia prenumelor, susține că prenumele are o influență mare în formarea personalității noastre. Conform autorului, un bebe de cinci luni face diferența între prenumele său și un cuvânt asemănător.

Gueguen afirmă că la școală, copiii au tendința de a socializa cu un coleg care are un prenume comun. Un prenume exotic sau neconvențional poate atrage anumite reacții, antipatii, rezerve sau insinuări.

A existat o perioadă în care părinții optau pentru prenume luate din Biblie, Sara, Lea, Rebecca, Gabriel David.
În România, anii după 90 sunt reprezentativi pentru prenume străine. În ultimii ani, s-a constatat că s-a revenit la prenume românești, Maria, Ana, Elena, Tudor, Vlad, Ilinca.

Specialiștii au o opinie comună în ceea ce privește alegerea prenumelui de către părinți. Ei vor să transmită un mesaj prin alegerea prenumelui. Acesta poate fi legat de o întâmplare, de familie, sau aleg un prenume care nu e comun pentru a-și diferenția copilul față de cei cu prenume comune.

Loading...

În familiile cu mai mulți copii, fiul sau fiica care poartă prenumele tatălui sau al mamei are parte de mai multă atenție din partea părinților.
Se spune că numele și prenumele sunt însumarea tuturor însușirilor persoanei care le poartă.

Vă prezentăm modul în care literele se convertesc în cifre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V X Y Z W
Luăm un exemplu.
I O N E S C U M O N I C A
9 6 5 5 1 3 3 4 6 5 9 3 1

Pentru prenume se adună 4+6+5+9+3+1=28, adică 2+8=10, 1+0=1, numărul activ
Pentru nume se adună 9+6+5+5+1+3+3=32, 3+2=5, numărul ereditar care exprimă anumite predispoziţii la bolile ereditare.
Numele dobândit prin căsătorie este semnificativ. Cu cât este căsătoria mai lungă, cu atât vibrațiile și influența lui asupra persoanei este mai mare.

destin

Cei cu numărul activ 1 sunt conduși de impulsuri primare. Zona sensibilă pentru sănătate este cea genitală. Atenție la arsuri!

Cei cu numărul activ 2 sunt conduși de iubire. Zona sensibilă la boli cea cuprinsă între ombilic și organele genitale. Atenție la înec!

Cei cu numărul activ 3 sunt conduși de gelozie. Zona sensibilă este între ombilic și plexul solar. Atenție la sufocare!

Cei cu numărul activ 4 au o vitalitate debordantă. Zona sensibilă este inima. Atenție la paralizii și fracturi!

Cei cu numărul activ 5 au spirit aventurier. Zone sensibile la boală, toracele, tiroida și gâtul. Atenție la fracturi și căderi de la înălțime.

Cei cu numărul activ 6 sunt generoși și încăpățânați. Zone sensibile sunt tiroida și urechile. Atenție la stres, poate provoca boli psihice!

Cei cu numărul activ 7 au bogăție spirituală. Zonă sensibilă creierul. Atenție la înec și sufocare.

Cei cu numărul activ 8 au putere extrasenzoriale. Atenție la accidente prin strivire și înțepare.

Cei cu numărul activ 9 sunt altruiști. Atenție la accidentele cu foc!

loading...

Comentariile sunt închise.