Take a fresh look at your lifestyle.

Aeroportul din Denver ascunde cele mai mari secrete ale reptilienilor

Centrul Rockefeller este compus din 19 clădiri și se află pe o celebră stradă din New York. Aici întâlnești la tot pasul simboluri oculte sau luciferice. Este ceea ce se numește Art Deco. Toate aceste simboluri te duc cu gândul la celebrul ordin Noua Ordine Mondială. Tema care a fost propusă artiștilor a fost luciferismul. Diavolul sau Lucifer, în traducere, purtător de lumină, a fost alungat de Dumnezeu pe pământ pentru că începuse să-l conteste și îi învrăjbise pe îngeri.

Lucifer este întâlnit la vechii egipteni, dar și la babilonieni. Lucifer reprezintă puterea cunoașterii, rațiunea. El îl detronează pe Dumnezeu și pune în loc omul. În exilul său pe pământ, el a fost însoțit de acei îngeri care nu mai suportau exigențele impuse de Dumnezeu. Lucifer este rebelul, nesupusul, cel care ura obediența tuturor, în fața lui Dumnezeu.

Ce legătură are Lucifer cu Centru Rockefeller? Există o explicație. Toate picturile, sculpturile poară mesajul conform căruia, omul prin inteligența sa, l-a învins pe Dumnezeu. Este vorba despre triumful omului asupra lui Dumnezeu. Să ne aducem aminte că și Prometeu l-a trădat pe Zeus, furând focul și dându-l oamenilor. Atlas a fost pedepsit de Zeus, pentru îndrăzneala de a-l contrazice. Specialiștii spun că Atlas este un fel de Christos răstignit.

Lucifer grație calităților sale, a fost preluat de francmasoni, devenind un simbol și nu numai.
Elita illuminaților încearcă o identificare cu Lucifer și cu tot ceea ce înseamnă el. Aeroportul din Denver, SUA, este plin cu mesaje și simboluri francomasonice, apocaliptice, pentru unii dintre noi. La intrarea în aeroport ești întâmpinat de un cal apocaliptic, cu ochii roșii. Aeroportul privit de sus are forma unei zvastici. Peste tot vezi picturi înspăimântătoare. Unele persoane l-au asemuit cu un locaș ocult, dat fiind simbolurile misterioase pe care le vezi peste tot.

Aeroportul din Denver este cel mai scump din lume, a costat 4,8 miliarde de dolari. Sunt voci care susțin că în subteran s-ar afla o bază secretă a extratereștrilor reptilieni. Ciudat este faptul că firmele de construcții care au început construcția aeroportului, au fost schimbate sistematic, astfel ca niciun constructor să cunoască planul construcției. Echipele de muncitori erau schimbate sistematic, astfel încât să nu fie cunoscut ceea ce au realizat cei anteriori.

Au fost instalați 8300 de kilometri de fibră optică. Într-un minut pot fi pompați 4000 de litri de kerosen
Mulți s-au întrebat, la ce folosesc toate acestea, pentru un aeroport comercial, mediu. Pereții sunt construiți din granit, iar în interiorul aeroportului poți călători și cu camioane uriașe, care bineînţeles, folosesc unor scopuri ascunse. În subteran există un sistem de tuneluri, care pentru moment, spun autoritățile aeroportului, nu este folosit.

Loading...

Statuia calului care este la intrarea în aeroport este asemuită cu un alt cal celebru din Biblie. Este vorba despre calul morții, cel care aducea foamea, moartea și boala în războaie.
Calul cu ochi diabolici era simbolul morții. Picturile sunt inspirate din toate profețiile despre sfârșitul lumii. Flăcări, gaze biologice, bombe, toate acestea sunt reprezentate în tablourile din aeroport. Altele reprezintă dispariția religiei iudaice. Un alt tablou care este cel puțin ciudat, reprezintă un grup de copii, îmbrăcați în portul lor național, care au câte o armă în mână, învelită în drapelul național și o dau unui alt copil, aflat în mijloc, care este îmbrăcat în port bavarez. Chiar și copilul american dăruiește arma, afișând un zâmbet larg pe față.

reptilieni

Pe holuri sunt statui care reprezintă creaturi, jumătate om, jumătate animal. Ce caută acești monștrii pe holul unui aeroport comercial? O altă pictură reprezintă un militar nazist care iese triumfător din Apocalipsă.

loading...

Comentariile sunt închise.