ADOLF HITLER, un trecut misterios

ADOLF HITLER, un trecut misterios

În București, în cimitirul evreiesc Filantropia, de pe bulevardul Ion Mihalache, se află un mormânt pe a cărui piatră funerară scrie, Adolf Hittler (cu doi t) decedat 26 octombrie 1892, la vârsta de 60 de ani. Mormântul este amplasat în zona săracilor.

Hitler, un trecut misterios

În anul 1933, Realitatea Ilustrată, publica un articol despre Adolf Hitler, în care se spunea că acesta ar avea origini evreiești. Știrea a fost preluată de mai mulți istorici care au făcut investigații în acest sens. Investigațiile au pornit din România. Cine a fost Adolf Hittler? A fost înrudit cu celebrul dictator?

Hitler era un supus austriac și a venit în București, unde s-a angajat ca portar la hotelul Bulevard. Mai târziu, și-a deschis un atelier unde confecționa pălării. Se pare că a murit răpus de holeră.

Nu se știe dacă între această persoană și Adolf Hitler au existat legături de rudenie. Ceea ce este cert, este faptul că numele de Hittler este de origine evreiască.

Ziarul german Der Spiegel a preluat informația și în anul 1967, a efectuat o anchetă. Ziariștii germani au concluzionat că mormântul de la București aparține bunicului lui Adolf Hitler.

Adolf Hitler, șantajat de propriile rude


Avocatul personal al lui Adolf Hitler scria în memoriile sale că în anul 1936, Hitler i-a arătat o scrisoare în care era șantajat de William Patrick Hitler, nepotul său, cu privire la originea sa evreiască. Bunica dictatorului îl concepuse pe tatăl lui Adolf Hitler, în perioada în care a lucrat ca menajeră în casa unui evreu bogat. Timp de 14 ani, bogătașul a asigurat o pensie alimentară copilului.

Loading...

Hitler, înrudit cu oamenii pe care îi disprețuia


În anul 2010, doi jurnaliști belgieni au reușit să contacteze pe un văr al lui Adolf Hitler care s-a oferit să dea mostre în vederea efectuării unor analize minuțioase.

Rezultatele au relevat existența unui cromozom întâlnit la marocani, algerieni, tunisieni și evrei.

loading...

Related posts