Bizar

ADN uman in hot dog si alte ingrediente surpriza

Carnea procesata ascunde o multime de surprize neplacute: pe langa faptul ca este daunatoare sanatatii, ar contine si ingrediente netrecute pe eticheta, printre care si ADN uman.

Un studiu privind compozitia binecunoscutilor hot dog (crenvurst intr-o chifla), atat vegetarieni cat si cu carne, a demonstrat ca acestia contin o multime de ingrediente surpriza, scrie The Telegraph.

Clear Food Labs, o companie de analiza a alimentelor, a descoperit ca 10% din produsele de tip hot dog vegetariene contin carne.

Mai ingrijorator decat atat, compania a gasit urme de ADN uman in 2% din mostrele de hot dog si in doua treimi din mostrele de hot dog vegetarieni.

Cel mai probabil, spun cercetatorii, acestea provin dintr-o proasta igiena a angajatilor fabricilor producatoare, fiind vorba de saliva si alte fluide corporale.

Compania a gasit discrepante si in etichetele produselor, precum inlocuitori de porc si ingrediente surprinzatoare precum pui si miel.

crenvursti1 - ADN uman in hot dog si alte ingrediente surpriza

Clear Food a folosit „tehnologie genetica” pentru a analiza aproape 350 de produse de tip hot dog provenite de la 75 de marci americane comercializate de 10 lanturi de magazine importante.

loading...

Ziare

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top