Take a fresh look at your lifestyle.

ADN-ul spermatozoizilor ajunge în creierul femeii! Primul partener din viata unei femei este tatăl genetic al copiilor săi

1

Un nou studiu demonstrează că femeia este purtătoarea ADN-ului tuturor bărbaților cu care a întreținut relații sexuale. Concluzia este una care deschide noi orizonturi cu privire la descoperirea corpului uman, dar readuce în lumina reflectoarelor teoria telegoniei.

ADN-ul spermatozoizilor ajunge în creierul femeilor

Studiul a fost realizat de specialiștii Universităţii din Seattle în colaborare cu Centrul de Cercetare a Cancerului Fred Hutchinson și descoperirea în cauză a fost făcută din pură întâmplare. Totul a pornit de la o cercetare realizată de oamenii de știință cu privire la femeile care sunt însărcinate cu un făt de sex masculin. Specialiștii au încercat să determine faptul dacă aceste femei sunt predispuse unor maladii neurologice. În acest fel, s-au descoperit în creierele femeilor urme de ADN masculin.

Acest ADN se regăsește în diverse zone ale creierului și conform specialiștilor provine din două surse: de la un frate mai mare(preluat de femeie atunci când a fost în burta mamei) sau de la partenerii sexuali ai acesteia.

Ce este telegonia?

Concluzia este una fascinantă și reaprinde discuția cu privire la teoria telegoniei. Dacă o femeie a avut mai mulți parteneri sexuali atunci ea le poartă structura ADN-ului tuturor partenerilor și este posibil ca viitorul făt să fie influențat de toți partenerii sexuali anteriori. Această idee este una greu de acceptat și înțeles, dar știința ne spune că telegonia se definește prin faptul că primul partener sexual din viața unei femei este de fapt tatăl genetic al copiilor ei.

De aici reiese ideea că indiferent de bărbatul cu care o femeie face copii, tatăl biologic de drept este primul partener din viaţa acesteia, ba mai mult fiecare partener sexual contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului ai copiilor săi.

Loading...

Lăsând la o parte dramele în care femeile sunt părăsite de soţi pentru că odraslele nu seamănă cu ei, chiar dacă ele nu au întreţinut relaţii sexuale cu niciun alt bărbat, telegonia are dovezi certe expuse biologul şi filosoful francez Felix Le Dantec.

Influența primului mascul

Experimentele profesorului Flint, ale lui Felix Le Dantec și a altor oameni de știință cu alte animale au confirmat acest fenomen. F. Le Dantec a scris cartea „Individul, evoluția, ereditatea și neodarwiniștii” (1889), unde în capitolulTelegonia sau influența primului mascul” a descris experimentele realizate (pag.244). Doar practicienii-crescători de câini nu au fost surprinși, deoarece știau că demult, dacă cel puțin o dată cățeaua pursânge se va împerechea cu un câine și chiar dacă nu vor avea căței, oricum pe viitor de la ea nu au ce aștepta câini de rasă. Astăzi, acest lucru îi este cunoscut fiecărui proprietar de câini. Contemporanii copleșiți de uimire au început să le dea fiziologilor întrebarea dacă nu cumva fenomenul Telegoniei este valabil și pentru oameni.

Exact la fel se petrece și în cazul oamenilor. Dacă o femeie are legături de natură sexuală cu mai mulți bărbați, iar apoi decide că vrea să facă un copil cu un bărbat, bagajul genetic al copilului se va forma din ADN-ul tuturor bărbaților cu care aceasta a întreținut relații sexuale în trecut.

Onoarea fecioarei și fidelitatea în cuplu este baza genetică a fericirii conjugale și a viitorului fericit al părinților și copiilor lor. Acesta este fundamentul trăiniciei nu numai a bazelor societății și familiei, ci și a continuității genetice și a sănătății și a bunăstării familiei, națiunii și statului. Anume din acest motiv toate marile religii ale lumii cer să fie păstrată nu numai virginitatea și moralitatea fetei înainte de căsătorie, dar și a băieților, tinerilor, femeilor și bărbaților, pentru a consolida familia și statul.

telegonia

Probabil că din acest motiv și Biblia condamnă căsătoria fetelor atunci când nu mai sunt virgine, pentru că viitorul copil nu va fi unul pur din punct de vedere genetic. În acest fel, cei care au scris Biblia au încercat să protejeze puritatea și sănătatea rasei umane, implementând reguli precuma ceasta.

Scriptură este severă. Dacă mireasa nu era fecioară, părinţii mirelui o vor duce înapoi la tatăl ei, o vor ţintui de uşă şi o vor expune batjocorii, ca să arunce oricine cu pietre în ea. Ea trebuie să moară lovită cu pietre pentru păcatul de curvie, care n-are iertare. Deuteronom 22: 21-22.

 

loading...