Conspiratii

Adevăruri ucigătoare despre Ebola. Iată motivele pentru care virusul există în Africa de Vest

Una dintre cele mai terifiante boli care amenință omenirea este Ebola. Este vorba despre o febră hemoragică mortală, care în numai câteva zile se instalează în corpul uman, după câteva simptome specifice unei febre normale apare hemoragia pentru ca apoi să intervină moartea.

Ebola este un mister, un virus care parcă a apărut din senin, ca și cum ar fi fost trimis în Africa ca să omoare oamenii nevinovați. În prezent, niciun specialist nu poate să-i determine originea, mai mult de atât niciun vaccin nu poate opri cumplita maladie. Acesta a fost probabil principalul motiv care i-a împins pe unii dintre oamenii de știință să susțină că de fapt Ebola își are originile extraterestre. Până în prezent, nu s-a putut dovedi acest fapt, cu toate că speculațiile și zvonurile circulă cu o viteză înspăimântătoare.

Boala are un comportament haotic. Șia făcut simțită prezența pentru prima dată în 1976, în Yanbuku, Zair, în apropierea răului Ebola. Atunci au fost loviți 318 oameni dintre care doar 38 au reușit să supraviețuiască. Așa cum a apărut, a și dispărut pentru o perioadă lungă de timp, după care a renăscut fără niciun semn de avertisment. De atunci și până în prezent a lovit Africa de 14 ori, dar niciodată celelalte continente așa cum se întâmplă în zilele noastre.

De aproximativ 40 de ani, niciun specialist nu a putut să descopere niciun leac pentru ciudata maladie. Eforturile nu au fost foarte mari pentru că inițial a fost vorba doar despre Africa, numai că în zilele noastre lucrurile s-au schimbat îngrijorător de mult. Întreaga lume se află sub semnul întrebării atunci când vine vorba despre răspândirea Ebolei.

Adevărul despre Africa

Cercetările cu privire la descoperirea unui vaccin par să bată pasul pe loc. Există unele voci care invocă faptul că la nivel mondial nu se dorește eradicarea virusului pentru că a venit vremea ca programul de decimare a populației la nivel global să fie demarat. O asemenea voce este specialistul din Ghana Nana Kwame, care a scris într-o lucrare că boala a fost implementată în Africa de Vest cu bună știință prin vaccinurile aduse de Crucea Roșie. Această teorie pare de-a dreptul bizară la prima vedere, dar dacă luam în calcul atitudinea ostilă a mai multor țări din Africa de Vest cu privire la acțiunile recente care poartă marca Crucea Roșie, realizăm că ceva necurat este la mijloc.

Oamenii de lumea occidentală trebuie să știe ceea ce se petrece aici (Africa de Vest). Ebola nu există și nu s-a răspândit. Crucea Roșie a adus virusul în 4 țări africane prin vaccinurile administrate populației. Acesta este motivul pentru care liberienii și nigerienii au început să-i alunge pe reprezentanții Crucii Roșii de pe teritoriul țării lor.„, susține Nana Kwame.

ebola - Adevăruri ucigătoare despre Ebola. Iată motivele pentru care virusul există în Africa de Vest

La prima vedere această declarație pare deplasată, dar numai din cauza faptului că media occidentală nu a prezentat deloc situația reală din țările Africii de Vest. Iniţial, armata americană trebuia să se retragă cin aceste țări pentru că niciun pericol nu le mai amenința, dar acest lucru este practic imposibil în cazul în care în Nigeria s-au descoperit zăcăminte uriașe de petrol sau Sierra Leone este cel mai mare furnizor de diamante din lume. Este la îndemâna oricui să realizeze că Ebola este motivul cel mai bun pentru ca armata americană să-și prelungească vizita în țările africane. Mai trebuie menționat faptul că în ultimele patru luni niciun diamant nu a mai fost extras din Sierra Leone pe motiv că muncitorii au declanșat o grevă de proporții.

Ebola, patent american

Centrul American pentru Controlul bolilor a izolat tulpina în urma epidemiei care a lovit Uganda, în 2007. Şi se declară proprietar asupra oricărei forme de virus care seamănă într-o proporţie de cel puţin 70% cu tulpina respectivă. Acest fapt uluitor reprezintă motivul pentru care credem că Ebola este un virus controlat în laborator și folosit precum o armă de ucidere în masă atunci când este nevoie.

Totuşi, virusul Ebola şi-ar putea avea, de fapt, originile în antichitate. În scrierile lui Tucidide este descrisă o epidemie cu simptome asemănătoare, care a decimat jumătate din populaţia Atenei, în jurul anului 430, înainte de Hristos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top