The news is by your side.

ADEVĂRURI ASCUNSE. ISTORIA INTERZISĂ DIN CULTURA SUMERIANĂ

Istoria interzisă este acea istorie care nu convine sau este contestată cu vehemență. O viziune extraordinară despre creație și alte secrete se află scrisă negru pe în tot ceea ce a însemnat cunoștința de bază a poporului sumerian. 

În anul 1840, în zona sudică a Irakului, în Golful Persic, au fost descoperite peste 50000 de tăblițe despre care se spune că au aparținut civilizației sumeriene.

Textele de pe aceste tăbliţe dau o altă versiune a istoriei omenirii. Ele descriu formarea Pământului și a omenirii. La început, între zeii care au ajuns pe Pământ s-au dat multe războaie pentru controlul planetei și a zăcămintelor existente.

Războaiele au fost devastatoare și au dus la distrugere. Zecharia Sitchin a fost primul om de știință care a tradus aceste texte. Traducerile au fost contestate, însă nimeni nu a venit cu argumente valide care să contrazică interpretările textelor.

Zeii din cer au coborât din cer acum 350.000 în zona actualului Irak. Ei aveau înălțimea de peste patru metri și conform textelor erau nemuritori. Ei veneau de pe planeta Nibiru, iar conducătorul lor se numea Enki.

Istoria interzisă – Creația în viziunea sumeriană

Textele de pe tăblițele sumeriene descriu faptul că embrionul primordial a fost purtat de către soția lui Enki, Ninki. Primul om de sex masculin a fost numit Adapa sau Adam.

Enki poseda un sceptru cu puteri miraculoase care simboliza o cruce, simbol care a fost preluat mai târziu de egipteni. Între textele egiptene și cele sumeriene există asemănări care i-au făcut pe cercetători să concluzioneze că autorii textelor au aceeași origine.

Cea de a doua soție a lui Enki a fost Isis, o muritoare, o femeie frumoasă și inteligentă. Toth sau Enoh așa cum este menționat în Biblie a fost rodul iubirii lor. Toth s-a născut pe o insulă care s-a scufundat ca urmare a unui cataclism. Supraviețuitorii au migrat în diverse colțuri ale lumii unde au dus cu ei cunoștintele universale.

Istoria interzisă – Secretele sumeriene

Textele sumeriene descriu existența unor cavități în anumite zone ale Pământului, cum ar fi Muntele Shasta din California, intrări în interiorul pământului către o altă lume, o altă civilizație.

Textele sumeriene arată că sumerienii aveau cunoștințe avansate despre sistemul nostru solar, despre planete și numărul lor, pe care omenirea le-a aflat mult mai târziu.

Cei care au contestat autenticitatea acestor texte nu au putut explica cunoștințele pe care această misterioasă civilizație le-a avut cu privire la planete. Abia în anul 2005, oamenii de știință au confirmat existența celei de de a zecea planetă din sistemul nostru solar, cu toate că sumerienii cunoșteau existența ei acum 6000 de ani.

Cine au fost sumerienii? Care este originea lor? Cum au dispărut ei? Sunt întrebări simple la care lumea științifică nu vrea sau nu poate să răspundă. Odată scrisa, istoria nu mai poate fi modificată. Adevărul pentru omenire ar fi unul copleșitor. Istoria are un înțeles tabu. Rămânem în aceste bariere ale neînțelegerii și neinformării.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și