Adevăruri ascunse: Contactul cu civilizațiile extraterestre, misiunile secrete de pe Marte și civilizația din interiorul planetei

Conferința Conscious Life Expo 2017 s-a desfășurat la jumătatea lunii februarie în Los Angeles, SUA. Capul de afiș a fost celebrul ufolog american Corey Goode, care a dezvăluit numeroase informații despre programele spațiale secrete și viața extraterestră.

Corey Goode se intitulează un antrenor al minții, cu puteri extraordinare de intuiție și empatie. În 1976, la vârsta de 6 ani a fost integrat într-un program special numit MILAB. El a lucrat timp de 10 ani pentru numeroase agenții speciale americane și în acest fel a aflat numeroase informații cu privire la misiunile secrete din spațiu, viața extraterestră și misterioasa civilizație din interiorul planetei noastre.

Toate aceste informații, acumulat între anii 1976-1986 au fost expuse cu lux de amănunte în cadrul conferinței Conscious Life Expo dina cest an, care a avut loc la Los Angeles, SUA.

Contactul cu civilizațiile extraterestre a avut loc deja

De-a lungul timpului, au existat numeroși oameni importanți, precum astronauți sau astronomi, care au declarat că viața extraterestră există și este prezentă pe Terra de foarte multă vreme. Singura problemă este că acest aspect este încadrat ca fiind top secret ți nimeni nu are voie să facă publice aceste informații în mod oficial.

Goode susține că în timpul unuia dintre programele MILAB a fost introdus într-o lume nouă și fascinantă. A fost pregătit timp de mai multe luni pentru contactul cu un extraterestru. În cele din urmă acest contact a avut loc, iar Goode, într-o bună zi s-a aflat la o masă având în față un extraterestru gri.

Loading...

Atunci i s-a spus că micul gri se află pe Terra de mai mulți ani și este punctul de legătură între civilizația sa și rasa umană. De asemenea, oamenii sunt programați genetic pentru a accepta și întâmpina rasele extraterestre.

Programele spațiale secrete de pe Marte

Goode nu este singurul care are curaj să dezvăluie faptul că de-a lungul anilor NASA a efectuat numeroase programe speciale pe Marte. Goode a povestit că atunci când a avut 15 ani a fost repartizat în cadrul programului Intruder. Acest program avea ca scop interceptarea navelor extraterestre din diverse locuri ale Sistemului Solar și prin puterea minții lui trebuia să comunice cu ființele extraterestre.

În principal, NASA trimitea rachete spațiale spre Marte. Acolo este locul unde numeroase civilizații extraterestre dețin baze. Aceste programe nu au fost niciodată dezvăluite pentru a nu se crea panică.

Civilizațiile din interiorul planetei

Pentru a înțelege cât mai bine istoria umanității trebuie să căutăm în interiorul Terrei. Conform declarațiilor lui Goode, acolo se regăsește o mare civilizație, sau o alianță a tuturor civilizațiilor antice avansate, care au trăit pe Pământ de-a lungul timpului.

Acești oameni sunt extrem de avansați din punct de vedere spiritual. Nu au nimic în comun cu viața pe care o cunoaștem noi, nu au bani și nici prea multe bunuri materiale. Ei aparțin de fapt celei de-a patra dimensiune. Chiar dacă au ajuns la un grad extrem de avansat al evoluției, ei au trăit la suprafața planetei în urmă cu aproximativ 18 milioane de ani.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și