Adevărul despre viața lui Hitler de după război! Documentele CIA arată că în 1955 era în Columbia

Una dintre cele mai mari conspirații ale istoriei moderne este sinuciderea lui Adolf Hitler. Conspirația are la bază documente secrete, marca CIA, care au fost desecretizate în ultimii ani și care îl prezintă pe Hitler în Columbia la circa 10 ani, după ce Al Doilea Război Mondial s-a terminat.

Sinuciderea lui Hitler, o pură invenție


Orice carte de istorie ne va spune că în momentul în care trupele rusești au cucerit Berlinul, capitala Germaniei, Adolf Hitler se afla în buncărul său. Acesta era situat în dedesubtul Berlinului .

Potrivit variantei oficiale, Hitler s-ar fi împuşcat în cap în aprilie 1945, la scurt timp după 2.30, în bunkerul din Berlin, în timp ce soţia sa ar fi luat o pilulă letală de cianură. Însă trupurile care au fost descoperite au fost arse rapid, învăluind pentru totdeauna în mister ce s-a întâmplat cu adevărat cu liderul nazist.

Aceasta este povestea prezentată în cărțile de istorie și este contrazisă de numeroase documente secrete, marca CIA, care informează că Hitler a reușit să scape din Germania și a fost văzut în 1955 în Columbia.

Hitler a fugit în Columbia și a trăit mulți ani după terminarea războiului


Potrivit unei imagini obținute de un informator CIA, cu numele de cod Cimelody-3, fostul cancelar Adolf Hitler se afla în orașul Tunja din Columbia, în pofida faptului că în raportul care însoțește imaginea se spune că CIA nu poate confirma această informație, însă ar putea prezenta un anumit interes.

Cu Cimelody-3 a luat legătura un prieten apropiat, fost soldat german, care locuia în orașul Maracaibo (Venesuela), care i-a povestit despre o posibilă aflare a lui Hitler în Columbia.

Loading...

„Prietenul lui Cimelody-3 a anunțat că la sfârșitul lui septembrie 1955, un fost membru al SS, Filipp Citroen, care activa în compania regală navală, i-a transmis o informație confidențială că Adolf Hitler ar fi viu. Citroen a mai declarat că discuta lunar cu Hitler în timpul concediilor sale din Maracaibo în Columbia”, menționează raportul CIA.

Documentele secrete arată că în 1955 Hitler a părăsit Columbia pentru totdeauna și de atunci nu s-a mai auzit de el. Probabil că fostul lider nazist a fost informat despre faptul că era urmărit și din acest motiv și-a fabricat o nouă identitate.

În conformitate cu alte documente și informații secrete, se spune că Hitler, după episodul Columbia s-a mutat în  în Paraguay, sub protecţia dictatorului Alfredo Stenser, cunoscut pentru fanatismul sau faţă de cel de-al Treilea Reich şi „noua ordine mondială.

Nu se mai știe cu exactitate câți ani ar mai fi trăit Hitler în Paraguay pentru că serviciile secrete nu au mai descoperit nimic cu privire la viața sa sau nu s-a mai făcut nimic public. Însă, ideea este una extrem de simplă, Hitler nu s-a sinucis în 1945, ci această poveste a fost fabricată de ruși pentru ca istoria să fie alterată.

 

Consirații și adevăruri?

⇒ În primul rând istoricii susțin că rușii nu au anunțat că au descoperit trupul lui Hitler în 1945, atunci când au pătruns în buncărul acestuia.

⇒  Hitler trebuia să moară pentru ca Rusia să câștige acest război. Dacă Hitler nu era declarat mort, atunci numeroși adepți ai săi nu s-ar fi predat.

⇒ De subliniat şi faptul că însuşi primul ministru englez din acel timp Clement Attlee, susţinea că Hitler este viu, lucru pe care l-a declarat public la conferinţa susţinută la Potsdam din iunie 1945.

hitler columbia

⇒ Chiar şi în Rusia sunt serioase dubii faţă de moartea lui Hitler. De exemplu, în 2003 , scriitorul Leon Arbatski, în cartea sa „Ultimul secret al Reich-ului”, susţine că în locul cadavrului lui Hitler, a fost adus în fața bunker-ului cadavrul unei sosii.

⇒ Pelegrinările lui Hitler prin Columbia, potrivit diverselor documente, a durat din 1954 până 1955, fapt care coincide cu mărturiile legate de revenirea lui în Bariloce (Argentina) în anul 1955. El a plecat din Argentina, a tranzitat teritoriul Peru și apoi a venit în Columbia. Dacă vom privi peste harta politică a acelori timpuri, am putea observa că în 1954 dictaturi militare au existat în Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia și Venesuela. 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și