Profetii

Adevarul despre profetia maya

In aproximativ 120 de zile vizibilitatea Soarelui va trece prin diferite faze: de la o gaura neagra in centrul lui, la o forma geoid urmand sa se desfaca in trei parti in emisfera nordica si doua parti in emisfera sudica. Ulterior urmeaza 11 ani de stabilizare a zilei la 8 ore pentru emisfera nordica si 16 ore pentru emisfera sudica, anotimpurile fiind inlocuite cu o constanta climaterica.

Actuala astronomie nu poate explica un asemenea fenomen, nu reprezinta nici un fel de problema pentru oameni, doar ca numai functioneaza celularele si internetul pe durata zilei.

Dupa o campanie terifianta despre Profetia Maya, intrarea intr-un asemenea fenomen va produce multa panica in randul oamenilor. La acest moment se considera ca planeta are miscare de rotatie si vesnic va fi ca acum. Soarele ce rasare si apune este fenomen emergent, de acum se deschide capitolul de emergenta in astronomie. Emergenta are similitudine cu optica, cerul este ca un fel de ecran 3D pe care este proiectat un Soare in miscare.

Planeta nu are miscare de rotatie, are pozitie fixa in raport cu Soarele, fiind doar miscare orbitala. Pe perioada acestui fenomen astronomic se va vedea clar realul Soare, intr-o zona din China. Nucleul planetei este extraordinar de complicat si exact. Este alcatuit din atomi care nu exista pe planeta, acesti atomi nu sunt stabili cuantic, sunt transformabili cuantic dupa un algoritm exact corelativ zilei si noptii, partial exact corelativ anotimpurilor. Acesti atomi determina un camp fizic planetar ce se poate defini printr-o matrice de 34 de parametri. Exista o singura varianta a atomului din nucleul planetei in substantele radioactive.

Eruptia vulcanica este o raza radioactiva ce interactioneaza cu litosfera, rezultand magma. Litosfera inferioara are o structura speciala, pentru a stabiliza planeta la o anumita viteza in miscarea orbitala. Activitatea seismica crescuta in Asia se datoreaza miscarii orbitale, maximul seismic a fost numai 8, la o gradatie mai mare se produce o convergere a unor parametri din campul fizic planetar, nu mai creste in intensitate miscarea, se produce o explozie a obiectelor. Gradatia seismica se stabilizeaza in functie de mai multi factori, poate fi mai mare sau mai mica, nu obligatoriu fizic trebuie sa existe la o anumita intensitate.

Profetia Maya este fenomenul direct de evolutie a nucleului planetei. Activitatea seismica are gradatia maxima sase pe toata durata fenomenului, vor fi insa multe furtuni electrice. Pe perioada zilei temperaturile vor fi mari, dar noaptea vor cobora pana la aproape zero grade. Nu vor fi probleme de precipitatii, nu vor fi probleme cu culturile agricole, totusi trebuie sa fie adaptate la noile conditii climaterice.

loading...

Fenomenul se declanseaza cu luni de zile inainte de vizibilitatea sa, prima faza se coreleaza cu niste delimitari care concret nu aduc nici o modificare campului fizic planetar, in faza a doua se modifica fisurile din nucleul planetei, in prima parte a acestei faze este o vizibilitate slaba, doar prin telescop se poate vedea o gaura neagra in centrul Soarelui la orele amiezii, ulterior urmeaza un ritm alert de modificare a vizibilitatii Soarelui, in faza a treia se formeaza un nou strat in nucleul planetei, urmand ca la inchidere sa se stabilizeze noul algoritm cuantic pentru nucleul planetei. Nu se poate forma un nou strat in nucleul planetei daca nu se modifica matricea fizica.

La acest moment in nucleul planetei exista 5 nivele si se formeaza inca unul, rezultand crunta cifra de care se vorbeste de ani de zile-6.

_____________

Articol semnat: evi eshara

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top