Take a fresh look at your lifestyle.

Adevarul despre fenomenul rapirilor umane

De-a lungul timpului au fost raportate mai multe fenomene de răpiri ale oamenilor de către farfuriile zburătoare sau obiecte zburătoare negre. Dacă până în prezent s-a presupus că extratereștrii sunt singurii vinovați de răpirile umane, dr. Helmut Lammer, într-un articol publicat într-o revistă de specialitate, vrea să facă întreg adevărul public susținând că armata secretă efectuează cel mai des răpirile umane. Răpiții sunt de fapt luați de către oameni şi duşi în baze secrete subterane unde sunt cercetați şi implantați cu microcipuri. Există mărturii ale unor răpiţi care şi-au adus aminte că au văzut personal militar atunci când au fost răpiţi.

Debby Jordan, o fostă răpită, care a publicat o carte celebră,Răpită!”, după ce a fost somată de un amic a fost dusă într-o bază subterană, unde un doctor i-a îndepărtat un implant din ureche.

Un alt exemplu concludent este cel al dnei Katherina Wilson care a raportat că atunci când a fost răpită a fost supusă unui proces de control al minţii. A experimentat o reluare a unei amintiri din copilărie, în care îşi amintește a fi într-un spital, unde era forţată să intre într-un container care, mai mult ca sigur, era utilizat pentru experimentele de modificare comportamentală.

Cei cu astfel de experiențe descriu că înainte să fie răpiţi, au notat apariția unor obiecte zburătoare negre în faţa casei, au fost expuşi la diferite câmpuri electromagnetice dezorientate, au fost drogați şi mai apoi transportați în subteran. Diferenţa majoră în cazul răpirilor oamenilor de către oameni şi cele ale extratereștrilor este simplul fapt că OZN-urile apar dintr-un nor şi răpitul simte o prezență ciudată prin casa sa. Răpiții de către armata secretă descriu că sunt injectați cu o seringă şi sunt examinați în camere dreptunghiulare, în timp ce răpiţii de către extratereștrii susțin că se trezesc în camere rotunde sterile.

Se crede că răpirile efectuate de armată secretă au la bază derularea proiectului de control al minților umane. În general aceste răpiri se efectuează după ce subiectul a fost răpit de către extratereștrii. Armata secretă dorește astfel monitorizarea răpiților cât şi deținerea în totalitate a controlului asupra evenimentelor viitoare.

Loading...
loading...