Adevărul despre extratereștrii poate fi dureros, din această cauză se păstrează secretul lor

Adevărul despre extratereștrii poate fi dureros, din această cauză se păstrează secretul lor

În anul 1990, în Eureka Springs, Arkansas, a avut loc o conferință având ca temă OZN-urile. Participanților li s-a pus în vedere să nu divulge informațiile furnizate de Intelligence Community. În caz contrar, ar fi fost acuzați de violarea legilor de apărare a secretului național.

Cu toate acestea, mai multe informații s-au scurs pe diferite canale. A fost cazul incidentului în care Ed și Frances Walters au fost hărțuiți în locuința lor din Florida de o entitate cu ochii bulbucați. A fost prezentat cazul celor trei umanoizi îmbrăcați în costume argintii care au apărut pe o stradă din Kiev și au fost văzuți de mai mulți martori. A mai fost prezentat celebrul caz din Voronezh, în care mai mulți martori care se aflau în parcul din centrul orașului au văzut entități îmbrăcate în combinezoane argintii, cu înălțimi de aproape trei metri, acompaniați de un robot.

Un alt incident s-a produs în septembrie 1989, atunci când o făptură cu o înălțime de aproape un metru a inspectat un avion de pe aeroportul Kecskemet, Ungaria. Cazul a fost relatat de mai mulți soldați care păzeau zona.

Umanoizii de pe marginea drumului

Un raport prezentat la conferința de la Eureka Springs a făcut referire la un incident petrecut în august 1990, în Cabo Rojo, Puerto Rico. Incidentul s-a petrecut pe un drum de țară.

Ocupanții a zece mașini care au trecut prin zonă, au semnalat că au văzut mai mulți umanoizi pe marginea drumului. Făpturile aveau culoarea gri, înălțimi cu puțin peste un metru, ochi rombici și urechi mari, iar în momentul în care unul dintre șoferi a încercat să se apropie de ei, aceștia au început să emită niște lumini. Coincidență sau nu, în zona unde s-a produs incidentul, există o bază americană care aparține NSA. Chiar președintele George Bush a făcut o vizită clandestină la această bază.

Civilizații avansate

Galaxia noastră este una dintre nenumăratele miliarde de galaxii, care este formată din peste 100 miliarde de stele. Presupunând că timpul de viață al unei civilizații avansate este de 10 milioane de ani, cercetătorul Ian Ridpath a emis ipoteza că ar putea exista în galaxie un milion de civilizații avansate.

Loading...

Tot mai mulți astronomi și exobiologi sunt de acord că planeta noastră a fost vizitată de extratereștrii, din cele mai vechi timpuri. Faptul că au intrat în contact cu grupuri restrânse, relevă că nu au nevoie de altfel de contacte. Un contact cu o specie ca a noastră, mai înapoiată, nu ar fi avantajos pentru ei.

Michael Michaud, fost director al Office of Advanced Technology din cadrul US Departament of State spunea, avem tendința să atribuim speranțele, temerile și prejudecățile noastre unei ipotetice culturi extraterestre. La una din extremități, ni-i închipuim pe extratereștri drept niște profesori altruiști, care ne vor arăta calea către supraviețuire, înțelepciune și prosperitate sau ca pe niște zei care vor ridica omenirea din starea ei de decădere.

Pe de altă parte, în cealaltă extremă, vedem în extratereștri niște cuceritori grotești, implacabili, a căror tehnică miraculoasă, dar aplicată cu rea voință, poate fi biruită doar prin virtute. Tehnologia extraterestră ar putea fi folosită în scopuri distructive.

Adevărul despre extratereștrii poate fi dureros, greu de suportat și din această cauză se justifică în continuare motivația guvernelor de a păstra mai departe secretul. În cele din urmă, adevărul trebuie cunoscut. Perpetuarea negării și a fricii nu fac decât să sporească problema.

loading...

Related posts