Mistere

Adevarul despre aurul evreiesc

În cadrul Congresului Mondial al Evreilor s-a vehiculat ideea că aurul provenea de la evreii ucişi, cărora le-au fost topite plombele din dinţi. Deşi pare un scenariu greu de crezut, nu este şi imposibil, iar atenţia oamenilor care au studiat acest fenomen se îndreaptă şi către băncile din Elveţia, care au cooperat cu naziştii în perioada Războiului.

Congresul Mondial Evreiesc încearcă să convingă că tonele de aur furate de către nazişti în cel de-Al Doilea Război Mondial încă mai sunt ascunse în prezent în Banca Federală din New York dar şi în Bank of England din Londra. Organizaţia pretinde că aurul păstrat în cele două bănci provine de la evreii ce au fost ucişi şi apoi le-au fost topite plombele din dinţi.

Acest lucru este oribil dar acuzaţia se îndreaptă în mod indirect asupra băncilor din Elveţia despre care se crede că au cooperat cu regimul nazist. Nemţii nu au invadat Elveţia, aceasta în schimb le-a păstrat marea comoara pe care o strângeau din fiecare ţară invadată şi apoi jefuită dar şi de la evreii pe care îi ucideau cu sânge rece.

Congresul Mondial Evreiesc a început să ia în serios această acuzaţie în momentul în care o parte din adevăr a început să iasă la suprafaţă. Autorităţile de la Zurich au ascuns pentru foarte mult timp, relatări despre Holocaust, scrise de către evrei. Ulterior s-a aflat că elveţienii nu numai că au cooperat cu naziştii în timpul războiului dar şi după încheierea să nu au returnat întreaga comoara nazistă pe care o păstrau în siguranţă.

Este şocant pentru că o ţară precum Elveţia care s-a pretins tot timpul neutră să coopereze cu naziştii însă este mult mai îngrozitor dacă se descoperă că în băncile elveţiene stau ascunse peste 6 tone de aur ce provin din topirea dinţilor evreilor ce erau gazaţi în masă.

Elveția și mafia americană

O altă presupunere ce încearcă să deconspire existenta aurului evreilor este o foarte puternică legătură între Elveţia şi mafia americană. Aceasta din urmă a preluat peste 300 de milioane de dolari americani din Elveţia şi pe care i-a spălat, plimbându-i prin diferite conturi şi care în cele din urmă au ajuns în mâinile şefilor mafiei care cu ajutorul acestor bani şi-au consolidat poziţia în lumea interlopă. Cel mai vehiculate nume care stau la baza acestor tranzacţii dubioase au fost Charlie „Lucky” Luciano şi Meyer Lansky.

Alte informaţii provenite din mediul serviciilor secrete americane, demonstrează că şi Vaticanul este implicat în dispariţia miraculoasă a aurului naziştilor. Vaticanul  şi-a însuşit aur de peste 350 de milioane de franci elveţieni, dintre care peste 200 de milioane de franci elveţieni sunt păstrate în seifurile din subsolurile misterioase ale Vaticanului.

Reprezentaţii Vaticanului au negat vehement acest lucru dar dacă este adevărat că reprezentaţii cei mai de seamă a bisericii se „hrănesc” din aurul pătat cu sângele a milioane de evrei atunci putem să ne dăm seama de ce secretele din lumea conspiraţiilor sunt atât de bine păstrate.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. El Condor

    10 iulie 2017 at 11:26

    Treaba cu „plombele evreilor” si tonele de aur pe care acestia le revendica , este improprie unui „popor” cu atatia „laureati Nobel” . Exista doua variante : 1 – „laureatii Nobel” sunt slabi socotitori / falsi [ajunsi in posesia „premiilor” in urma cumpararii cu dolari americani si a IQ – ului necesar (descoperirilor supardestepte)]; 2 – fiecare avreu ajuns in lagare purta un gura un sac cu aur .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top