Dezvaluiri

Adevărul despre ”atentatele” de la 11 septembrie! A fost un atac orchestrat de serviciile secrete

Philip Marshall a fost unul dintre cei mai experimentaţi piloți din SUA. Timp de 20 de ani el a pilotat avioane Boeing. În anul 2012, el a publicat o carte despre tragicele evenimente din 11 septembrie 2001, care a stârnit multe controverse.

Marshall a susținut că cei patru piloți arabi implicați în acele atacuri nu s-au antrenat la baza Pinal Airpark, Las Vegas, și în Arizona, așa cum declaraseră autoritățile americane.

În perioada dinaintea atentatelor, în cele două baze s-au antrenat agenți piloți CIA, cele două baze fiind închise pentru antrenamentul civililor. El a fost convins că teroriștii saudiţi nu puteau orchestra astfel de atacuri fără un ajutor din interiorul SUA sau fără o acceptare tacită a autorităților.

Acum câteva zile, Philip Marshall împreună cu cei doi copii ai săi au fost descoperiți morți în locuința lor, prin împușcare. Cele trei cadavre au fost descoperite de un vecin.

Acesta a văzut în curtea casei lui Marshall cadavrul câinelui său. Ușa de la locuință era deschisă, motiv pentru care a anunțat autoritățile. În momentul în care poliția a descins în locuință, singurul obiect care lipsea era un calculator la care Marshall lucra la cea de a doua sa carte despre atentatele din 11 septembrie 2001.

Marshall a fost printre primele persoane care a contestat raportul cu privire la atentatele din 11 septembrie și a invocat lipsa celor 28 de pagini care nu au fost date publicității.

Cele două turnuri gemene au fost proiectate să reziste la un impact mai mare decât cel produs de un Boeing 737. Turnurile erau susținute de 47 de piloni și oțelul din care erau fabricați se putea topi la temperaturi de 1600 de grade Celsius.

Kerosenul care a ars a atins temperatura de 650 de grade Celsius. Cele două clădiri s-au prăbușit ca și cum nu ar fi avut nicio susținere. În resturile care au fost descoperite la locul accidentului au fost descoperite urme de super-termit nanostructurat.  Philip Marshall a susținut existența acestei substanțe cu mult timp înainte de a fi descoperită.

11 lucruri ciudate despre atentatele de la 11 septembrie

 1. Prăbuşirea Gemenilor a fost o demolare controlată, cel puțin așa susțin experții
 2. Empire State Building n-a căzut după ce a fost lovită! Oare de ce?

 3. De ce s-a năruit al treilea turn? Acesta se află în apropierea celor două care au căzut.

 4. Evreii, avertizaţi să stea acasă? Peste 4000 de evrei care lucrau la WTC au primis un SMS ca pe 11 septembrie să-și ia zi liberă.

 5. Atacul asupra Pentagonului nu e plauzibil. Nu numai că avionul aparţinând American Air- lines a lovit o aripă a clădirii aflată în renovare, unde nu se afla nici o persoană, dar locul impactului e mult mai mic decât unul făcut în mod normal de un Boeing 757.

 6. Cutiile negre au fost compromise

 7. Piloţii ar fi în viaţă. La locurile atacurilor, printre resturi de clădiri prăbuşite, oţel topit şi trupuri carbonizate, au fost găsite paşapoartele teroriştilor care s-ar fi aflat la manşa avioanelor.

 8. Osama bin Laden, scos ţap ispăşitor

11-septembrie Adevărul despre ''atentatele'' de la 11 septembrie! A fost un atac orchestrat de serviciile secrete

 1. Proprietarul clădirilor a lipsit de la WTC în acea zi pentru că avea programare la medic.
 • Avioanele militare au rămas la sol. De ce?

 • Vânzări masive la bursă, cu 4 zile înainte de atacuri. Culmea este că s-au vândut acțiunile companiei American Airlines.

 •  

  loading...
  Comments
  To Top