The news is by your side.

Adevarul despre asasinarea J.F. Kennedy: Marturia socanta a unui fost agent CIA

0

Asasinarea președintelui american J.F. Kennedy a avut loc în ziua de 22 noiembrie 1963, orele 12:30 Central Standard Time (sau 18:30 UTC) în Piața Dealey din orașul Dallas, statul Texas.

Kennedy a fost împușcat fatal pe când efectua un tur al orașului într-o mașină decapotabilă alături de soția să Jacqueline, fiind însoțiți de guvernatorul de atunci al statului Texas, John Bowden Connally, Jr. (care a fost la rândul său sever rănit) și de soția acestuia.
La scurt timp după atentat, Lee Harvey Oswald a fost arestat fiind bănuit ca făptaș. La două zile după arestarea sa, Oswald a fost împușcat mortal de Jack Ruby, făcând procesul său și mărturia sa extrem de așteptată imposibile.

Împrejurările și cei care au organizat asasinatul președintelui american au rămas până azi neclarificate, deși mai multe investigații oficiale (cea mai cunoscută dintre aceste comisii de investigare a asasinatului fiind Comisia Warren) au prezentat de-a lungul timpului varianta avându-l pe Lee Harvey Oswald ca unic asasin.

jfk Adevarul despre asasinarea J.F. Kennedy: Marturia socanta a unui fost agent CIA

O televiziune americană, dorind să facă lumină cu privire la asasinarea lui J.F. Kennedy, a realizat un interviu uluitor cu un fost guvernator, Jesse Ventura, care aduce dovezi concludente cu privire la complotarea atentatului. Ventura susține că implicarea CIA a fost evidentă, mai ales după mărturia înregistrată pe care a lăsat-o pe matul de moarte un fost agent secret.

Asasinarea a fost de fapt un complot al unor politicieni de rang înalt în colaborare cu CIA. Atentatul s-a desfășurat sub numele de codBig Event” sauEvenimentul cel Mare” şi agenții CIA au avut misiunea să-l ucidă pe fostul președinte. Filmarea alăturată conține întreaga confesiune a fostului agent CIA şi pare să confirme teoriile conspirative care incriminau guvernul american pentru un asasinat barbar. Este ciudat cum o  democrație convinsă îşi asasinează președinții!

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și