Adevarul creatiei: ADN-ul uman adus pe Terra de o specie extraterestră

Odată cu evoluţia ştiinţei, numeroase semne de întrebare cu privire la genele umane s-au ridicat. Întrebările la care încearcă să răspundă specialiştii se referă la faptul dacă genele umane au fost aduse din îndepărtatul Univers şi pur şi simplu plantate pe Terra pentru a se crea o nouă formă de viaţă şi dacă codul genetic conţine un mesaj secret pe care creatorii noştri l-au codat cu un anumit scop?

Odată cu descoperirile arheologice din ultimul deceniu, cei mai mulţi dintre specialişti au ajuns la concluzia că teoria evoluţionistă a lui Darwin este totalmente eronată. Mai mult de atât, există şi anumite ipoteze care susţin că oamenii trecutului au fost mult mai inteligenţi decât cei din ziua de astăzi, mai mult de atât au avut contact direct cu anumite specii extraterestre.

Unul dintre primii cercetători care a sugerat că viaţa pe Terra a fost însămânţată artificial, adică o specie extraterestră a adus codul genetic şi a creat oamenii, a fost Sir Francis Crick (1916-2004), încă din anul 1980. Crick a fost laureat al Premiului Nobel şi a realizat numeroase descoperiri ştiinţifice printre care şi descoperirea moleculei ADN.

Teoria elaborată de specialistul în cauză nu s-a bucurat de popularitate pentru că la vremea respectivă părea extravagantă şi greu de digerat. În zilele noastre, a luat denumirea de Teoria Panspermiei şi se bucură de susţinerea a celor mai mulţi oameni de ştiinţă. Această teorie s-a dezvoltat odată cu ultimele descoperiri ştiinţifice, care au demonstrat că genele umane sunt mult mai vechi decât însăşi viaţa pe Terra şi codul genetic uman este dublat de un altul în care pare să fie codat un mesaj. Acest mesaj poate conţine adevărul cu privire la creaţie, dar şi la locul de unde s-a născut cu adevărat viaţa.

“Cu 4 miliarde în urmă, pe o planetă îndepărtată, s-a născut viaţa umană. A fost adusă pe Terra de nişte creaturi extrem de inteligente şi avansate din punct de vedere tehnologic.”, scria Crick într-o lucrare ştiinţifică cu peste 30 de ani în urmă.

adn extraterestru

În ziua de astăzi, unul dintre susţinătorii acestei teorii, profesorul Paul Davies, de la Universitatea Macquarie din Sidney, Australia a reuşit să descopere existenţa a celei de-a doua coloană de ADN, despre care se crede că este cea care coordonează viaţa. În consecinţă, s-a tras concluzia că ADN-ul nu avea cum să se formeze în urma evoluţionismului, ci a fost creat şi programat la fel precum un soft de calculator.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)