Take a fresh look at your lifestyle.

Adevarul ascuns de aproape 2000 de ani: Iata care este data exacta a nasterii lui Iisus

Data exactă a nașterii lui Jeshua, fiul soldatului roman Panderă și al evreicei Miriam, zeificat ca Isus Hristos la conciliul de la Nikeia din anul 325 e.n.  este 28 martie,deoarece așa apare în evangheliile apocrife. Până la acel conciliu, judeo-creștinii sărbătoreau data de naștere a Învățătorului uman, nesocotit zeu, în acea zi.

După zeificare, data și locul de naștere a lui Jeshua au fost schimbate din documentele clericilor. Jeshua s-a născut în Nazaretul Judeei, la 28 martie anul 0, dar datele s-au schimbat pentru a putea confirma profeția lui Mică și a suprapune sărbătoarea judeo-creștină peste sărbătoarea Crăciunului arian-Sol invictus.

Așa s-a inventat un recensământ care n-a avut loc și nașterea lui Jeshua în Bethleem, la 25 decembrie , când străbunii noștri arieni sărbătoreau Sol invictus.Vai de poporul care își uită străbunii de sânge și credințele primare ale acestora, îmbrățișând abominabili zei străini! Noi,arienii,am plătit cu 16 secole de dezbinare și durere greșeala străbunilor care s-auhreștinat” (nu creștinat,deoarece derivă de la Hristos).

Articol trimis de Dani Marinescu

Comentariu Efemeride: Este interesant cum adevărurile, bine ascunse de mii de ani, încep să iasă la iveală. Nu avem cum să nu ne întrebăm de ce timp de 325 de ani, până la conciliul de la Nikeia, Jeshua a fost considerat numai un reformator religios, apoi a fost declarat fiul lui Dumnezeu şi parte din Divinitatea văzută, în mod monstruos şi iraţional că „sfânta treime”? Nu cumva împăratul Constantin a ameninţat episcopii cu moartea de la acest conciliu, să voteze aceasta blasfemie? De altfel Jeshua a afirmat mereu că este fiu de om şi-l numea tata pe unul din zeii sălbatici israeliţi, Eli. Conform evangheliilor canonizate, Jeshua a întrebat simplu, omeneşte, plin de disperare Eli, Eli, de ce m-ai părăsit? Credeţi că un fiu al lui Dumnezeu ar fi trăit ca un sălbatic, s-ar fi lăsat torturat şi ar fi invocat ajutorul unui zeu tribal israelit?

Loading...

loading...

Comentariile sunt închise.