The news is by your side.

ADEVARUL A IESIT LA IVEALA! DE CE SUNTEM OCOLITI DE TERORISTI! VEZI CE INTELEGERE AVEM CU LUMEA ARABA

0

Silviu Crăescu, președintele Academiei Naționale de Securitate, fost candidat la președinția României, spune că asistăm la o declarație de război a ISIS la adresa UE.

De asemenea, atentatul arată cât de precară este securitatea la infrastructura critica UE (aeroporturi, gări, metroume, baraje). Mai mult, celulele teroriste sunt cunoscute și monitorizate de serviciile de spionaj și contraspionaj, dar membrii rețelelor nu sunt arestați pentru că ei lucrează suficient de subtil pentru a nu încălca legea.

Crăescu spune că aceasta este o greșeală și că toate celule teroriste trebuie anihilate de urgență, altfel va fi carnagiu în Europa!

”Din fericire, România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă: fac comerț în România, cresc miei iși trimit acasă banii realizați pe teritoriul nostru, iar ei ne lasă în pace! Înțelegerea dintre noi și arabi, cu o vechime de mai multe decenii, se numește ”filiera siriană”! Așa merg lucurile în această lume”, a declarat Silviu Crăescu pentru Libertatea.

E începutul celui de-al treilea Război Mondial

Profeţiile lui Nostradamus au fost adesa interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-al treilea război mondial.

„În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina”.

Acest catren se referă, potrivit ziarulevenimentul.ro, că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin.

isis ADEVARUL A IESIT LA IVEALA! DE CE SUNTEM OCOLITI DE TERORISTI! VEZI CE INTELEGERE AVEM CU LUMEA ARABA

Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și