Mistere

Conspiratii

Adevaratele motive pentru care Papa Benedict XVI renunta la conducerea Vaticanului

2views

Demisia controversată pe care Papa Benedict XVI o va pune pe masă în 28 februarie 2013 a născut foarte multe controverse în rândul opiniei publice. Motivul principal invocat de Joseph Ratzinger este epuizarea fizică, cauză pentru care trebuie să se retragă din funcția deținută. Aceasta este doar o acoperire sau pur și simplu o explicație menită să distragă atenția opiniei publice de la adevăratele motive care l-au obligat pe Ratzinger să părăsească un fotoliu care îi era destinat până la ultima sa suflare.

Presa italiană a elaborat diverse articole prin care încercă să explice adevăratul substrat al actului de curaj pe care Ratzinger îl va face la o dată ulterioară. Se vehiculează că un scandal imens s-a născut la Vatican cu privire la gestionarea unor sume fabuloase de bani din cadrul Băncii Vaticanului, cunoscută și sub numele deThe Institute of Religious Works”.

300 milioane de euro nu se pot justifica

Bruxelles-ul emite de foarte multă vreme semnale cu privire la o mai mare transparență a modului de administrare a banilor de care dispune Vaticanul. Toate aceste apeluri au fost făcute pentru că de zeci de ani se cunoaște legătura puternică între anumiți reprezentanți ai Vaticanului și Mafia. Sume imense de bani au fost spălate de mafia italiană prin intermediul Băncii Vaticanului. Toate aceste acțiuni murdare s-au petrecut cu acordul papilor care au închis ochii din diferite motive.

Cel care a încercat să rupă corupția, dar și procesul de spălare de bani a fost Papa Ioan Paul I, care din motive lesne de înţeles a fost găsit otrăvit la doar câteva luni după ce a fost numit papă. De atunci, spălarea de bani, corupția, cât și colaborarea cu Mafia au fost tolerate de cei mai înalți reprezentanți ai Vaticanului. Chiar Papa Benedict XVI este acuzat de deturnare de fonduri și spălare de bani, peste 300 milioane de euro, care conform anumitor surse nedezvăluite de presa italiană, nu se pot justifica în visteria Băncii Vaticanului.

Loading...

Joseph Ratzinger

Anumite voci din Partidul Radical Italian susțin cănimeni nu poate să fie făcut papă fără un trecut sordid pentru că altfel nu ar mai putea fi controlat.” Structura Vaticanului este asemănătoare ca în orice altă companie și cei din umbră îi conduc pe cei din lumină reflectoarelor, care nu sunt decât niște marionete. Ratzinger a făcut foarte multe gafe atunci când a fost Cardinal și din această cauză a fost ales în funcția supremă. Acum, dacă a ales să părăsească corabia condusă de Mafie, va fi scos țap ispășitor pentru toate problemele murdare care există în Vatican.

Biserica are nevoie de o nouă reformă

Principalul maestru păpușar care trage toate ițele la Vatican este Cardinalul Tarcisio Bertone. Acestdemon” îmbrăcat în straie bisericești este cel care face parte din Mafia italiană și face toate jocurile spălării banilor. De asemenea, numeroase acuze de viol şi pedofilie sunt aduse celor mai mulți dintre înalții Vaticanului. Decadența a pus stăpânire pe una dintre cele mai sfinte instituții ale lumii și dacă o reformă generală, care să curețe tot răul existent, nu se va produce, atunci colapsul va fi cuvântul cheie.

Cardinalul Tarcisio Bertone

Trebuie să înțelegeți că în țara mea Mafia, Guvernul și Vaticanul sunt reprezentate de aceeaşi oameni și au o singură preocupare: protejarea faptelor de corupţie“, susține o persoană anonimă din mass media din Italia.

Bineînțeles că problemele Vaticanului nu vor dispărea odată cu numirea următorului Papă ci trebuie destabilizată întreaga structură mafiotă și făcute publice toate actele de corupție, sexualitate și spălare de bani care au devenit o practică permanentă la Vatican.

loading...