Adevăr sau minciună? Cele mai mari conspirații ale omenirii

Adevăr sau minciună? Cele mai mari conspirații ale omenirii

Audrey Duperron este o cunoscută jurnalistă franceză, pasionată de teoria conspirației. Ca urmare a unor investigații pe care le-a realizat în ultimii ani, a realizat un top al celor mai mari conspirații mondiale. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

11 Septembrie 2001, Momentul adevărului

Imediat după tragicele evenimente, autoritățile americane au declarat că în spatele atentatelor se află Al Qaida. În cartea sa, Momentul adevărului 11/9, Duperron aduce probe concludente care exclud implicare Al Qaida. Diversiunea pe care au făcut-o autoritățile americane le-a permis să înceapă războiul din Orientul Mijlociu. Miza a fost petrolul.

Duperron susține că cele două Turnuri Gemene nu s-au prăbușit ca urmare a penetrării celor două avioane, iar clădirea Pentagonului nu a fost lovită de un al treilea avion. Conform investigațiilor realizate de Duperron, exploziile la cele două Turnuri Gemene s-au produs la subsolul imobilelor și nu în locul unde au penetrat avioanele.

rp_11-septembrie.jpg

Asasinarea președintelui Kennedy

Abraham Zapruder este realizatorul unui film în care a fost reconstituit tot traseul președintelui, până în momentul asasinării acestuia. Patru focuri de armă au fost trase asupra președintelui și nu trei așa cum a stabilit comisia de anchetă. Academia Națională de Științe susține teoria lui Zapruder, care consideră că asasinatul a avut la bază un complot elaborat, cu multe ramificații.

moartea lui Kennedy

Loading...

Lee Harvey Osvald, presupusul asasin, nu a fost decât o victimă a unui complot. La câteva zile după ce a fost arestat, el a murit în condiții cel puțin ciudate. A fost împușcat în fața a zeci de jurnaliști. A fost lichidat, într-un complot în care Omerta este regula de aur.

Roswell, adevăr sau minciună?

În 7 iulie 1947, un OZN se prăbușește în apropiere de Roswell. Acesta a fost titlul articolelor publicate în ziarele vremii. La câteva zile după publicarea acestei informații, autoritățile americane dezmint informația și susțin că a fost vorba despre un balon meteorologic.

În anul 1989, Glenn Davis, medic, a declarat că a făcut parte din echipa care a autopsiat cadavrele extratereștrilor descoperiți în interiorul epavei OZN-ului.

Roswell-Alien

Un raport publicat în anul 1995, prezintă incidentul de la Roswell ca fiind generat de un balon de spionaj destinat să detecteze exploziile bombelor atomice și rachetele testate de sovietici în cadrul programului Mogul.
În ceea ce privește presupusele cadavre ale extratereștrilor, acestea au fost manechine utilizate în testarea parașutelor.

NASA, aselenizarea pe Lună, o știre fabricată

Cei care susțin teoria conspirației consideră că aselenizarea pe Lună este una dintre cele mai mari minciuni cu care s-a confruntat omenirea. Ei își susțin teoria prin faptul că așa-zisele imagini transmise în momentul în care Neil Armstrong a pus piciorul pe Lună sunt extrem de controversate. Steagul american flutura, iar umbra lui Buzz Aldrin era fixă, în momentul în care acesta era în mișcare. Să fie un scenariu hollywoodian?

russi pe luna

Illuminati și Noua Ordine Internațională

Se spune că ei conduc lumea. De regulă, sunt identificați cu membrii Grupului Bilderberg care controlează FMI-ul, Uniunea Europeană, finanțele și guvernele mondiale. Cine sunt cu adevărat Illuminati, rămâne ca viitorul să ne dea un răspuns.

Illuminati

Paul McCartney este mort

Este o legendă sau o realitate? Se spune că McCartney a murit în anul 1966, ca urmare a unui accident de mașină. Pentru că formația Beatles era în plină ascensiune, s-a hotărât ca moartea lui să nu fie mediatizată, iar locul său în formație a fost preluat de o sosie. Pe coperta albumului Abbey Road, McCarney apare desculț, spre deosebire de ceilalți membrii ai formației.

Virusul SIDA, o creație de laborator

Mai mulți oameni de știință de renume mondial susțin această teză și au declarat că în anul 1974, CIA și KGB-ul au creat în laborator acest virus, în vederea reducerii populației.

loading...

Related posts