Adaptarea creierului si bransarea sa la o anumita frecventa face posibila comunciarea cu extitati extraterestre

Dulce, New Mexico, este un orășel relativ modest, amplasat la doi kilometrii de rezervația indienilor Apache Jicarilla. În această zonă locuiesc 900 de persoane. Orașul pare părăsit, are un singur hotel modest și câteva magazine. Și totuși aici este ascuns unul din marile secrete ale SUA. Este vorba despre laboratorul biogenetic care se găsește în subteran.

Experimentele care se fac în acest laborator sunt în parteneriat cu extratereștrii, iar mărturiile unor angajați care au lucrat în subteran și au reușit să fugă sunt terifiante. Dulce este considerată cea mai mare bază a extratereștrilor reptilieni și gri din SUA. În subteran se realizează experimente privind clonajul, manipulări atomice, implanturi de cipuri, împerecheri între animale dar și animale și oameni.

Thomas Castello, un ofițer care a lucrat în subteran, a făcut dezvăluiri despre experimentele care se fac în subteran și la scurt timp, el și familia sa, au dispărut. Autoritățile i-au declarat la scurt timp, ca fiind morți. Boys Bushman, cercetător la Baza 51, a făcut un film, înainte de a muri, în care descrie ceea ce se întâmplă în această bază. Tehnologia recuperată de la OZN-uri este folosită de compania Lockheed Martin, care produce aparatură și armament de război.

În ceea ce privește relația cu extratereștrii, el susține că sunt echipe mixte care lucrează 24 de ore din 24, în OZN-uri, pentru a înțelege tehnologia folosită de extratereștrii. Ben Rich, un fost angajat al companiei Lockheed Martin a declarat că sunt atât de avansate cercetările în această companie, încât, din punct de vedere tehnologic ei pot crea tot ceea ce își doresc și imagina. Întrebat cum arată extratereștrii, el a răspuns că au degete lungi, tălpile sunt palmate. Există două grupuri de extratereștrii, cei care ajută oamenii să înțeleagă tehnologia lor și cei care muncesc la propriile lor proiecte, fără să implice în munca lor cercetători pământeni.

Rich a mai declarat că oamenii nu sunt pregătiți pentru a cunoaște aceste experimente. De curând, a avut loc la Ryad, Arabia Saudită, un forum despre competitivitate, la care au participat cei mai mari manageri din lume, de la cele mai puternice companii. În timpul conferințelor care au avut loc, s-a spus cu subiect și predicat că extratereștrii există și într-un fel sau altul, fiecare companie a beneficiat de tehnologia extraterestră.

Loading...

RAND Corporation, o mare companie din SUA a publicat câteva documente din care reiese faptul că a beneficiat de tehnologie extraterestră și de rezultatele experimentelor de la Baza 51. Vocea Rusiei susține că oamenii de știință ruși au lucrat, încă din vremea URSS, la un proiect de creare a unui super-om, cu capacități paranormale, în colaborare cu extratereștrii. Proiectul a început în anul 1980. În anii 80, armata sovietică avea interdicție de a urmări sau a distruge OZN-urile.

Era un pact pe care sovieticii îl făcuseră cu extratereștrii, în schimbul ajutorului dat de aceștia, la acest experiment. Același lucru se produce și în SUA, unde există adevărate tratate de neagresiune între americani și extratereștrii. Peste o sută de cercetători ruși au participat la proiectul prin care trebuia creat un super-om. Concluziile au fost că omul este un sistem de energie și de informație, care vin din exterior.

comunciare cu extraterestrii

Pe lângă specialiștii din domeniu, în cadrul proiectului au fost folosite femei care au intrat în contact cu extratereștrii, printr-o tehnică de ajustare energetică a creierului. Creierul uman a fost adaptat și branșat la o frecvență, cu ajutorul căreia s-a comunicat cu extratereștrii. Șase femei au intrat în contact cu extratereștrii și au primit informații de importanță maximă. Creierele deștepte, adaptate sunt întotdeauna folosite în caz de război, susțin specialiștii ruși.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și