The news is by your side.

Activitate extraterestră pe Lună surprinsă de Apollo 17 (foto)

0

Misiunea Apollo 17 a efectuat o serie de fotografii pe Lună, iar într-una dintre ele a fost surprins un OZN care zbura la joasă altitudine. Această fotografie demonstrează încă o dată activitatea intensă pe satelitul Terrei a unor civilizații extraterestre.

La data de 7 decembrie 1972, nava spațială care purta numele de Apollo 17 a fost lansată în ceea ce a însemnat ultima misiune umană pe Lună. Echipajul era format din comandantul navei Eugene Cernan, pilotul capsulei spațiale Ron Evans și în loc de Joe Engle a fost numit Harrison „Jack“ Schmitt ca pilot al vehiculului selenar, Challenger.

Cernan și Schmitt au aterizat pe lună împreună cu vehiculul selenar „Challenger“, în apropiere de Montes Taurus în Marea Serenitatis. În apropiere de locul de aterizare ei au efectuat operațiunile planificate ca măsurarea temperaturii, profile gravimetrice, numărare de meteoriți, măsurători a electricității solului, măsurători a atmosferei, a radiaţiilor cosmice, a mișcărilor seismice și au luat eșantioane din rocile selenare. De asemenea, cei doi au efectuat mai multe teste cu privire la solul Lunii. Au amplasat mai multe cutii cu explozibil, după care exploziile au fost înregistrate pe seismografele plasate pe Lună.

În același timp, echipajul a realizat și mai multe fotografii. Într-una dintre ele se poate vedea cum un obiect spațial neidentificat zboară la mică distanță de cei doi astronauți. Este puțin probabil ca Cernan și Schmitt să nu fi realizat acest aspect și fotografia să fi fost efectuată la întâmplare.

ozn-pe-luna Activitate extraterestră pe Lună surprinsă de Apollo 17 (foto)

 

Mai mult de atât, bizara fotografie a fost făcută publică de cei de la NASA. După cum se poate observa, este vorba despre un obiect spațial neidentificat care folosește o metodă de propulsie străină omului și zboară la joasă altitudine pe Lună. În raportul oficial al misiunii nu a fost raportat niciun incident inexplicabil și nici activitate extraterestră. Cu toate acestea, fotografia alăturată demonstrează contrariul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și