Mistere

rezonanta schuman
Descopera

ACCELERAREA REZONANȚEI SCHUMANN ȘI INFLUENȚELE ASUPRA ADN-ULUI UMAN

2views

În anul 1954, Schumann împreună cu un alt om de știință, Konig, au confirmat faptul că rezonanța Pământului se menține la o frecvență de 7,83 Hz. De atunci se folosește termenul de Rezonanța Schumann pentru măsurarea pulsului și a ritmului Pământului.

În anul 1920, un alt cercetător, Hans Berger, a reușit cu ajutorul unui aparat să înregistreze o frecvență transmisă de creier. Valoarea celor două descoperiri a fost mai importantă atunci când cele două au fost asociate.

Ceva mai târziu, s-a descoperit că frecvența Pământului se potrivește cu cea a creierului uman. Studiile arată că absența undelor lui Schumann duce la grave probleme de sănătate fizică și mentală. A fost construit un buncăr subteran complet izolat de câmpurile magnetice.

Patru săptămâni, mai mulți studenți voluntari au trăit în acest buncăr. Voluntarii au suferit un stres emoțional și migrene. Când au fost introduse în buncăr frecvențe Schumann, voluntarii și-au revenit. Alte experimente au demonstrat că rezonanțele Schumann produc spirale noi de ADN în apă.

Conexiunea noastră cu această frecvență este perturbată de radiațiile nocive, linii de înaltă tensiune, antene radio, telefoane mobile. O primă concluzie a cercetătorilor a fost că ADN-ul funcționează normal numai la frecvența de 7,83 Hz. Orice perturbare provoacă boli, printre care și cancerul.

Loading...

Se spune că noi, oamenii, trăim într-o matrice în care există câmpuri oscilante. Perturbarea acestor câmpuri a fost cauzată și de celebrul și misteriosul proiect HAARP, care acționează în mod negativ asupra ionosferei.
Rezonanța Pământului este un fenomen în creștere.

S-a constatat că în diferite părți ale planetei ea variază și nu mai e o constantă. Câmpul magnetic a pierdut în ultimii 4000 de ani, jumătate din intensitatea sa. Un alt fenomen care afectează rezonanța Schumann este inversarea polilor magnetici. Timpul va părea că se scurge mai repede, astfel încât, o zi de 24 de ore va părea ca una de 16 ore.

Toate aceste fenomene acționează în mod direct asupra fiecăruia dintre noi. Legătura dintre om și pământ se modifică, făcându-ne mai vulnerabili și mai expuși bolilor.

Sunt zone pe glob unde rezonanța este de 13 Hz. Punctul zero sau schimbarea polilor magnetici este un fenomen care se produce o dată la 13000 de ani și mai este cunoscut ca Procesiunea Echinocțiilor. Soarele va răsări din partea de vest și va apune în partea de răsărit.

rezonanta schuman

Multe dintre tehnologiile pe care le cunoaștem nu vor mai funcționa. Rămâne să vedem ce influență vor avea toate aceste fenomene asupra organismului uman. Se va adapta ADN-ul uman la aceste transformări?

loading...