Descopera

A treia profeție de la Fatima prevestește Apocalipsa adusă de schimbarea polilor magnetici ai Pământului

În 1917, la Fatima, Portugalia, a apărut Fecioara Maria și le-a transmis celor trei copii care păstoreau oile, trei profeții despre viitorul omenirii. Primele două au fost făcute publice și se referă la Primul Război Mondial, cât și la Al Doilea Război mondial. Cea de-a treia profeție a rămas învăluită într-un mare mister și Vaticanul refuză cu desăvârșire s-o facă publică, argumentând că această atitudine este adoptată pentru a proteja omenirea.

Atunci când Fecioara Maria le-a dezvăluit adevărul despre viitor celor trei copii, le-a sugerat că trebuie să păstreze tăcerea. În 1960, Lucia aflându-se pe patul de moarte, a trimis o scrisoare Vaticanului în care era relatată cu lux de amănunte profeția. Șocul a fost unul imens și pentru protejarea omenirii, reprezentanții Bisericii au hotărât ca textul cu pricina să fie ținut secret.

Într-un comunicat de presă, emis de Vatican în anii ’60 era menționat faptul că „profeția este atât de oribilă încât nu poate fi făcută publică” și probabil că va rămâne un secret pentru totdeauna. Anii au trecut și marele eveniment menționat în profeție nu a apărut, motiv pentru care curiozitatea opiniei publice s-a amplificat.

Cardinalul Ratzinger (ulterior Papa Benedict) susținea în 1984 că cea de-a treia profeție de la Fatima anunță același lucru pe care în prevestește și Biblia. Dar despre ce să fie vorba? Oare despre Apocalipsă?

În 2000, Vaticanul a lansat mai multe piste false cu privire la cea de-a treia profeție. Inițial s-a spus că a prevestit asasinatul Papei, mai târziu s-a spus că este vorba despre răspândirea comunismului în Europa sau chiar despre începerea unui nou război Mondial. Aceste informații au fost eronate și oferite publicului larg doar pentru a-i distrage atenția de la adevărata profeție.

Papa Ioan Paul al II-lea a fost surprins vorbind despre această profeție la Fulda, Germania, iar cuvintele sale au fost de-a dreptul șocante. „Creștinii trebuie să știe că va veni o zi în care oceanele vor inunda pământul și atunci milioane de oameni vor rămâne fără case și își vor găsi sfârșitul. Aceasta este cauza pentru care o asemenea profeție nu poate fi făcută publică”.

loading...

profetie - A treia profeție de la Fatima prevestește Apocalipsa adusă de schimbarea polilor magnetici ai Pământului

Pornind de la aceste cuvinte, specialiștii sunt de părere că ultima profeție de la Fatima se referă la momentul în care Terra își va schimba polii magnetici. Ținând cont de situația actuală, nu este departe acest moment și atunci o serie de fenomene inexplicabile se vor produce. Inițial se așteaptă ca ghețurile să se topească și astfel nivelul oceanelor o să crească considerabil. De asemenea, cutremurele se vor înmulți și Pământul va trece printr-o perioadă cu adevărat tumultoasă. De asemenea, viața de pe Terra va fi pusă în pericol și abia atunci se poate vorbi despre adevărata Apocalipsă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top