The news is by your side.

A inceput colonizarea planetei Marte

0

Te-ai săturat de viaţă pe Pământ? Îţi doreşti o nouă viaţă sau poate să iei parte la o aventură inimaginabilă? Acum ai posibilitatea să participi la dezvoltarea celui mai îndrăzneţ program pe care omul poate să-l gândească, colonizarea planetei Marte.

Steven A. Hawley, un fost astronaut, susţine că o călătorie până pe Marte, bazându-se pe tehnologia actuală, durează 220 de zile. Pentru că nu este rentabil un drum dus-întors atunci astronauţii trebuie să rămână acolo încă de la primul lor drum.

Teoria colonizării planetei Marte porneşte iniţial de la plecarea a doi oameni, care să construiască acolo o bază pentru zboruri regulate.  Odată ajunşi acolo, cei doi oameni, pionierii misiunii, trebuie să înveţe şi să dezvolte sexul spaţial pentru extinderea coloniei.

Acest proiect pare de ordinul fantasmagoriei dar NASA susţine că în cel mult 20 de ani, colonizarea planetei Marte o să fie posibilă. Savanţii considera că acestui proiect îi lipseşte un miliardar excentric, dispus să investească într-oNouă Lume”. Până la urma oamenii trebuie să aibă un refugiu dacă o catastrofă de proporţii se întâmplă pe Pământ.

Reversul medaliei este acela că nepăsarea şi distrugerea Pământului se accelerează foarte rapid atunci când există o altă planetă de locuit. Vă puteţi imagina cum un nebun ar detona bombe nucleare doar pentru că ştie că îşi poate duce poporul că să trăiască liniştit pe Marte.

marte-inside-300x240 A inceput colonizarea planetei Marte

Şi pentru că un proiect fără voluntari nu înseamnă nimic, până în prezent s-au înscris peste 400 de persoane ce sunt dispuse să participe la colonizarea planetei Marte. Lisata dar şi calendarul misiunii se găseşte pe FoxNews.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și