Take a fresh look at your lifestyle.

A fost descoperită o cutie care conținea informații despre o specie extraterestră cu aripi (foto)

La o ghenă de gunoi, din orașul american Florida, a fost descoperită o cutie care conține desenele unor ființe extraterestre, scheme de construcție a OZN-urilor, dar și diverse texte despre misterioasele întâlniri cu o civilizație din Univers.

Descoperirea este una senzațională, iar cel care a avut norocul să deschidă cutia mucegăită a dorit să-și păstreze anonimatul. Din informațiile extrase, conținutul senzațional din cutie pare să fi aparținut unui anume Daniel J. Christainsen, de origine olandeză. Se pare că bărbatul ar fi luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial, după care a emigrat în SUA.

Conținutul cutiei este unul impresionant pentru că diverse desene care înfățișează cu lux de amănunte diverși extratereștri. Mai mult de atât, Christainsen a desenat și planul tehnic a unui  OZN. Pe lângă aceste desene, au fost descoperite mai multe texte, prin care sunt descrise întâlnirile cu ființele extraterestre.

Christainsen descrie extratereștri cu care a avut ocazia să se întâlnească:Fiecare avea patru fețe și patru rânduri de aripi. Prima fața era umană, iar celelalte trei reprezentau diverse animale. Corpurile extratereștrilor aveau toate copite”.

Sub fiecare desen, Christainsen a scris citate din Ezechiel, pe care probabil le-a primit în momentul întâlnirilor. De asemenea, bărbatul olandez descrie cu lux de amănunte diverse evenimente când extratereștri s-au arătat oamenilor. Un incident bizar s-ar fi petrecut în 1967 în Brazilia, când un turist american a fost răpit de extratereștri.

culmination

Loading...

 

Înfățișarea extratereștrilor descrisă de Christainsen nu este deloc străină pentru că ne aduce aminte de mitologia tibetană, unde divinitățile erau înfățișate cu mai multe capete de animale. Desenele amintesc de asemenea de Minotaurul din mitologia greacă sau chiar de Vajimukha, divinitatea cu cap de cal.

loading...

Comentariile sunt închise.