Bizar

A fost descoperit un pod pe Marte?

O nouă imagine captată de roverul Curiosity ridică mari semne de întrebare despre ceea ce se regăsește cu adevărat pe Marte. De data aceasta, în fotografia în cauză se poate observa ruina unui pod antic, care se pare că este legat de un drum pe care circulau odinioară posibile vehicule.

Imaginea nu este foarte clară și din acest motiv presupusul pod este evidențiat printr-o culoare maro. După cum se poate observa, podul este sprijinit pe doi piloni extrem de mari și traversează albia secată al unui fluviu. Pentru că imaginea a fost preluată de la o distanță considerabilă, putem să suspectăm că podul în cauză este de dimensiuni impresionante.

În clipa în care imaginea a fost publicată pe internet, iubitorii teoriilor conspiraționiste au susținut că podul de pe Marte este o altă dovadă că în trecutul îndepărtat, Planeta Roșie a fost locuită de către o civilizație avansată din punct de vedere tehnologic. Se mai speculează că această civilizație misterioasă a fost mutată pe Terra, în clipă în care condițiile de viață au devenit imposibile pe planeta vecină.

pod marte 300x223 - A fost descoperit un pod pe Marte?

Această imagine este o confirmare a teoriei expuse de foștii angajați NASA, Richard Hoagland și dr. Michael Malin, care au declarat că pe Marte se regăsesc ruinele unor orașe imense. Adevărul este ascuns de politica NASA pentru a nu crea panică printre oameni și de asemenea, pentru ca întrebările fără răspuns să fie suprimate pe deplin.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top