A avut legătura Iisus cu OZN-urile și extratereștri? Unele tablouri celebre ne spun că da

A avut legătura Iisus cu OZN-urile și extratereștri? Unele tablouri celebre ne spun că da

Istoria este unul dintre cei mai buni profesori ai omului. Este vorba de istoria nealterată și care nu a fost modificată pentru a servi unor scopuri meschine. Aceasta ne arată, dacă suntem atenți la detalii, numeroase secrete ale unor evenimente din istoria omenirii.

Una dintre cele mai bizare întrebări este dacă există o legătură între Iisus și extratereștri? Nu putem răspunde la această întrebare, decât prin aducerea în discuție a unor picturi celebre. Autorii acestor opere de artă au dorit să transmită anumite mesaje și din cauza vremurilor respective au ales s-o facă prin artă!

Botezul lui Hristos de Aert De Gelder

Acest tablou este unul fabulos și expresiv. Autorul, de origine flamandă, îl înfățișează pe Iisus la botezul său, dar și un aparat de zbor extraterestru, care trimite patru fascicule de lumină.

Este limpede că Aert de Gelder a vrut să transmită umanității că Dumnezeu și-a făcut simțită prezența atunci când Iisus a fost botezat. De fapt, acest lucru este menționat chiar și în Biblie, dar sub o formă ascunsă.

De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit din apă. Şi, în clipa aceea, cerurile s-au deschis şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El. Şi din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea.” Matei 3-16/17

Pe de altă parte, religia ne sugerează că Dumnezeu s-a coborât pe Pământ sub forma unui porumbel, dar vocea a venit din cer.

Artistul olandez, pe de cealaltă parte, transmite ideea că de fapt Dumnezeu și-a făcut simțită prezența de la bordul aparatului său de zbor, în cazul de față OZN, și i-a transmis fiului său duhul sfânt prin razele de lumină.

Loading...

Madona cu Sfântul Giovannino (sfârșitul anilor 1400)

Obiectul de peste umărul stâng al Madonnei în această pictura este considerat de unii ca fiind un soi de OZN. Un bărbat se uită la el în depărtare și un câine pare să latre la el, de asemenea.

„Buna Vestire”, de Carlo Crivelli

Lucrările sale erau clare și definite în contur, cu o atenție uluitoare pentru detalii. În pictura sa „Buna Vestire” există mai multe obiecte care se deosebesc de restul acestei arte extrem de detaliate.

În primul rând, avem un nor în formă circulară. În interiorul norului putem vedea câțiva ” îngeri ” care privesc în afara norului. Este limpede că norul este de fapt un OZN, din care ființele extraterestre privesc ceea ce se întâmplă pe Terra.

Alte tablouri

Triumful tapiseriei de vară (1538)

Această tapiserie a fost creată în Bruges, Belgia, și ilustrează reprezentări a trei obiecte ciudate pe cer.

Ele nu par să se potrivească cu nici un simbol religios cunoscut, iar scena de pe tapiserie este o înălțare a conducătorului la putere. Unii spun că ar fi fost artistul recreând un fel de fenomen natural pe care l-a asistat.

La Tebaide (mijlocul anilor 1400)

Această pictură prezintă o serie de scene din viața monahală din secolul al XV-lea, precum și Răstignirea. Unii indică spre discul roșu din partea de jos ca pe un semn al unui lucru extraterestru.

Alții spun că nu este altceva decât stilul pălăriei purtat de cardinali la acea vreme.

loading...

Related posts