The news is by your side.

Worm Lagarfljts, viermele de peste 100 de metri lungime

0

O creatură ciudată şi-a făcut apariția în lacul Lagarfljt din Islanda. Creatura imensă înoată împotriva curentului şi după cum se poate observa este foarte lungă. Iniţial s-a crezut că este doar o plasă de pescuit uitată pe lac, dar mai mulţi martori oculari au confirmat existent monstrului marin.

Creatura este denumită  Lagarfljtsormurinn sau Worm Lagarfljts şi seamănă foarte mult cu celebrul  Loch Ness.  Viermele marin îşi are originile undeva prin anul 1345. Atunci un vierme mic a fost pus într-un inel magic şi aruncat în apă. Anii au trecut şi a crescut poate cel mai mare animal marin din câte se cunosc până în prezent.

Cu toate că imaginile nu sunt foarte clare se poate observa cum viermele înoată împotriva curentului. Scepticii au susținut întotdeauna că animalul nu există, iar ceea ce se vede în filmare este doar o simplă plasa de pescuit. Cu toate acestea povestea lui Lagarfljtsormurinn tinde spre veridicitate pentru că în fiecare an există martori care au ocazia să-l vadă înotând prin apă.

Se presupune că viermele are aproximativ 100 metri lungime şi în urma unor rapoarte a fost zărit şi pe uscat, ceea ce înseamnă că poate să se şi târască.

Chiar dacă părerile despre existența viermelui Lagarfljtsormurinn sunt împărţite, însă imaginile sunt mai mult decât sugestive.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și