Mistere

9 locuri misterioase pe care nu îți este permis să le vizitezi

Ni se spune că trăim într-o lume liberă și că avem dreptul să cunoaștem tot ceea ce se petrece în jurul nostru. Aceasta, însă, este o minciună pentru că nu doar că guvernele lumii ascund de ochii publicului numeroase evenimente și informații, dar au mai și creat anumite zone sau locuri în care nimeni nu are voie să pătrundă. Probabil că acolo se țin ascunse cele mai mari secrete ale omenirii.

Iată care sunt aceste locuri interzise și misterioase:

Fort Knox

Fort Konx este cel mai sigur loc din lume. Aici se află o parte din rezerva de aur a Statelor Unite ale Americii. Accesul publicului este stric interzis din motive lesne de înțeles, dar se mai vehiculează ideea că la Fort Knox, pe lângă aur, se mai ţin ascunse și documente de interes național, care trebuie ținute la secret.

Depozitul de semințe Svalbard

Este un loc incredibil în care sunt ținute semințele care ar urma să fie folosite în urma unei catastrofe nucleare sau chiar după Apocalipsă. Depozitul apocaliptic se afla pe insula norvegiană Spitsberge și accesul oricărei persoane neautorizate este strict interzis.

Arhiva Vaticanului

Această arhivă este una dintre cele mai controversate din lumea întreagă. Se sune că aici s-ar afla adevărul absolut al omenirii și care trebuie ținut ascuns de ochii curioșilor. De ce oare?

Se mai spune că în Biblioteca Vaticanului sunt ascunse cărţi extrem de rare, care ar pune într-o altă lumină nu doar religia ci și alte aspecte culturale, sociale și istorice ale civilizației noastre.

Pine Gap Australia

Aceasta este o bază secretă australiană similară cu celebra Area 51. Aici sunt ținute la secret cele mai impresionante proiecte dar și descoperiri cu privire la extratereștri și OZN-uri.

Bohemian Grove, SUA

aproximativ la 75 de mile de San Francisco, o să găsești o regiune (pădure) de 2700 de acri numită Bohemian Grove. În fiecare an, în ultimele săptămâni ale lunii iulie, o parte din cei mai bogați oameni din lume se întâlnesc aici. De altfel, intrarea în tabără o au cei care sunt membrii în Bohemian Club.

Clubul secret Bohemian Grove a intrat în atenția media după ce jurnalistul de la InfoWars, Alex Jons a reușit să se infiltreze în anul 2000 în bârlogul membrilor acestui club. El a folosit o cameră ascunsă pentru a putea filma spectacolul grotesc în care se distinge a fi un ritual de sacrificare de copil.

Metroul secret din Moscova

Unul din cele mai răspândite zvonuri este cel legat de Metro-2, sistemul secret de linii de metrou îngropat adânc în subteranul Rusiei. Construit la ordinele lui Stalin, despre Metro-2 se zvonește că ar fi mai lung decât metroul public din Moscova și că ar face legătura între Kremlin și cartierul Serviciului General de Securitate. Deși nu există o dovadă oficială, mai mulți muncitori spun că au găsit accidental urme ale Metroului 2.

Camera 39

Apărută în 1970, Camera 39 este una dintre cele mai secrete organizații din lume. Misiunea ei: să obțină susținere străină pentru regimul nord-coreean al lui Kim Jong ÎI, liderul suprem al Coreei de Nord.

Area 51

De Area 51 par să fie legate cele mai multe secrete și controverse. Localizată în Nevada, lângă Lacul Groom, această bază secretă militară a devenit Mecca teoriilor moderne legate de contactul cu civilizații extraterestre, vizite neobişnuite sau OZN-uri. Se crede că Aria ar avea chiar un sector special, Sector 4, unde ar ajunge toate informațiile despre cele mai neobișnuite fenomene. Aria 51 nu apare pe harta publică a Statelor Unite, iar cine încearcă să intre aici riscă să fie ucis.

Peștera Lascaux, Franța

locuri interzise - 9 locuri misterioase pe care nu îți este permis să le vizitezi

Această peșteră este interzisă publicului. De ce? Pentru că acolo se află numeroase desene ale omului antic, cu o vechime de peste 17.000 de ani. Interesant este că aceste desene antice prezintă diverse forme de viață extraterestre și navele cu care aceștia au coborât pe Terra. Nimeni nu are voie să vadă aceste pictograme. Este foarte ciuda, nu?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top