8 lucruri din viața de apoi despre care nici nu aveai habar

Viața de apoi este subiect despre care s-a foarte mult. Există numeroși oameni, care aflați în moarte clinică, au experimentat o parte din viața de apoi. Acești oameni au povestit cu lux de amănunte, ceea ce au văzut, ce au simțit și numeroase detalii cu privire la această lume misterioasă. Iată câteva aspecte extrem de interesante, trăite de oameni, în viața de apoi.

Viața de apoi, lucruri neștiute


1. Primul lucru pe care l-a simţit a fost o stare de beatitudine. De îndată ce a murit, acesta a ajuns într-o “cameră de vindecare”. Lumina din această cameră i-a şters tot răul pe care l-a suferit în timpul vieţii pământeşti. În mai puţin de o nanosecundă, pe plan fizic, mental şi emoţional, toată durerea a dispărut.

2. Continui să te simţi că înainte. Chiar dacă forma fizică nu mai există, continui să te simţi că un individ. De fapt, te simţi mult mai plin de individualitate decât o făceai atunci când erai în viaţă.

3. Lumina are o anume personalitate. În viaţa de apoi razele de lumină au anumite calităţi, precum înţelepciunea, bunătatea, compasiunea sau inteligenţa. Aceasta este lumina care face toate lucrurile vizibile pe Pământ, natură divină a tuturor lucrurilor.

4. Păcatul şi pedeapsa sunt concepte ale lumii pământeşti. Există multe teorii pe Pământ cu privire la ceea ce ne aşteaptă atunci când vom face aceasta tranziţie. Greşelile pe care le faci pe Pământ fac parte din înţelegere. În cazul în care ar trebui să fim perfecţi pentru a ajunge în Rai, nimeni nu ar ajunge acolo.

Loading...

5. Viaţa ta pe Pământ nu este o pedeapsă. Sigur, în viaţa poţi întâlni durerea şi suferinţa, dar nu pentru că ai făcut ceva pentru care le meriţi în viaţa ta. Durerea şi suferinţa sunt un aspect al experienţei umane, la fel de natural că respiraţia sau că circulaţia sângelui.

6. O să-ţi vezi viaţa. Atunci când îţi vei reexamina viaţa, îţi vei da seama de adevăratele consecinţe ale alegerilor tale şi îţi vei aminti toate oportunităţile pe care le-ai ratat. Îţi vei da seama unde geniul interior a ieşit la iveală, dar îţi vei da seama şi de aspectele în care te-ai fi putut strădui mai mult. Chiar dacă nu prea are prea mult sens momentan, după ce vei face această trecere, îţi vei da seama că viaţa ta pe Pământ a fost extraordinară, chiar şi părţile ei dificile.

7. Eşti fericit să fii tu. Nu eşti preocupat de modul în care arăţi, nu există pretenţii sau eforturi de vreun fel. Emani lumină, fără efort.

rp_exista-viata-dupa-moarte-fizica-cuantica-are-dovada-suprema.jpg

8. Dragostea de pe Pământ nu este aceeaşi dragostea de dincolo. Acolo nu eşti iubit pentru ceea ce faci, pentru modul în care arăţi, pentru statutul social sau pentru situaţia financiară. Acolo dragostea este constantă şi necondiţionată. Nu este ca şi când azi te iubesc, dar mâine nu ştiu.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...