Spiritualitate

7 semne că te-ai născut pentru a clădi ceva măreț pe această planetă

Chiar dacă degradarea socială atrage din ce în ce mai mulți oameni în vâltoarea pe care unii o numesc viață, încă mai există oamenii care nu au renunțat la coloana vertebrală și nici la principiile demne de viață. Aceștia din urmă nu sunt chiar atât de mulți, numărul lor este în permanentă schimbare, iar verbul după care își ghidează existența este „a fi” și nu „a avea”.

Eckhart Tolle, un avangardist celebru, susține că orice om este important și se află pe Terra pentru a îndeplini voința universală. Dacă luam în considerare aspectul general actual, credința lui Tolle nu este pe deplin justificată, fapt pentru care am cules 7 calități pe care le are doar un om care s-a născut pentru a face ceva impozant pe această planetă:

1. Nu îți place să lucrezi pentru alții

Tu eşti un lider înnăscut și știi asta. Sau poate nu o știi încă, dar nu te simți în largul tău atunci când eşti angajat și muncești pentru alții. Simți că te pierzi, că nu îți pui în valoare toate calitățile și te simți blocat într-un spațiu din care nu faci parte. Ai nevoie de flexibilitate și creativitate pentru a te exprima cât mai bine, iar viziunea ta este total diferită față de cea a oamenilor banali și fără speranță.

2. Niciodată nu te apuci de un lucru dacă nu ești inspirat

Creativitatea joacă un rol important în dezvoltarea ta ca individ și atâta timp cât inspirația îți lipsește nu poţi duce la bun sfârșit niciun proiect. Există zile când ai enervant de multe idei, dar și unele în care se pare că neuronii au intrat în concediu.

loading...

3. Încă de mic copil te gândeai că adulții sunt nebuni pentru că îmbracă în costume și se duc la muncă

Întotdeauna ai știut în adâncul tău că viața nu este formată doar din muncă, muncă și iar muncă. A te îmbrăca într-un costum și a merge la muncă nu este decât o idee care te canalizează în totalitate spre locul de muncă, iar acei oameni se transformă brusc în niște sclavi care în cele din urmă uită esențialul.

4. Atunci când îți place ceea ce faci, banii nu mai sunt importanți

Acesta este un raport care nu are legătură cu principiile economice care guvernează lumea. Cu toate că suntem frecvent învățați că fiecare este răsplătit după valoare sa, întotdeauna te-ai simțit în largul tău atunci când ai fost lăsat să-ți îndeplinești îndatoririle cu pasiune.

5. Ești un idealist convins

Doar un nebun ar mai putea crede în ziua de astăzi în idealism când întreaga societate mizează pe pragmatism. Cu toate acestea, te simți diferit și uneori special, iar lumea ar trebui să se dezvolte precum într-un roman de dragoste de bună calitate.

6. Nu poți spune întotdeauna cum știi anumite lucruri, le „știi” și atât

Cei mai mulți dintre oamenii adevărați care au trăit pe această planetă au primit informațiile sub formă de viziuni, prin telepatie sau prin revelații. Ei dețineau anumite informații ale căror proveniență nu o puteau explica din motive lesne de înțeles. Dacă și tu treci prin aceleași stări atunci te poți considera un norocos pentru că ai o misiune specială pe această planetă.

spiritualitate - 7 semne că te-ai născut pentru a clădi ceva măreț pe această planetă

7. Simți că marea schimbare este aproape

Schimbarea este singura care nu se schimbă. Ea aduce perspective noi și probabil un nou stil de viață. Dacă simți că această schimbare nu este departe de ziua de astăzi, atunci te poți considera un om special. Până la urmă lucrurile trebuie să intre pe făgașul lor normal, cauză pentru care schimbarea începe cu tine și se va termina la ceilalți.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top