7 caracteristici ale oamenilor evoluați spiritual. Te numeri printre ei?

Oamenii evoluați trăiesc după alte principii. Ele sunt conștiente de aspectele fundamentale ale vieții de pe această planetă, dar și de numeroase aspecte la nivel universal. 

Textele antice sugerează că misiunea principală a omului pe Terra este cea a evoluției. Această evoluție se traduce prin eliberarea corpului și sufletului de închisoarea socială de zi cu zi. Această închisoare se referă în principal la realitatea apropiată, cea pe care o percepem în clipa în care deschidem ochii.

Evoluția este unul dintre cele mai complexe lucruri la care poate să fie supus omul. Această evoluție se poate înțelege sub forma unei treziri inițiale și mai apoi evadarea din cotidian, din normale fără sens, care ne înconjoară de cele mai multe ori. Cu toate acestea, această evadare nu trebuie confundată cu conflictul sau cu frica, ci cu fericirea și armonia.

În momentul de față, în lume, există numeroși oameni evoluați. Unii încearcă din răsputeri să atingă cele mai înalte culmi, iar viața lor reală nu are la prima vedere niciun scop sau ritm. Pentru a înțelege ceea ce înseamna un om sau suflet evoluat, am ales să prezentăm caracteristicile esențiale, care definesc oamenii cu adevărat măreți.

1.Ei înțeleg profund unitatea tuturor lucrurilor

Oamenii evoluați știu sau înțeleg că tot ceea ce este în jurul nostru face parte dintr-o conștiință colectivă absolută. Toate ființele sunt unite între ele prin cordoane energetice și acțiunea singulară a unei ființe influențează întreaga conștiință. De exemplu, oamenii de pe această planetă sunt un tot și ei ar trebui să acționeze în aceeași direcție și nu separat.

Loading...

2. Întotdeauna spun adevărul

Unul dintre cele mai dureroase lucruri din viața noastră este adevărul. Atunci când îl auzim ne simțim răniți, iar când ne este ascuns suntem supărați. Oamenii evoluați au uitat să mintă sau au lăsat în urmă această deprindere cu vibrații joase. Ei știu că adevărul este întotdeauna calea spre lumină, pace și fericire, chiar dacă la prima vedere pare altfel.

3. Fac întotdeauna ceea ce spun

A face ceea ce ai promis este un lucru mare, care ține de un caracter puternic și de o conștiință curată. Oamenii evoluați își respectă întotdeauna promisiunile și acțiunile lor sunt întotdeauna în concordanță cu cuvintele lor.

4. Oamenii evoluați refuză violența

Și nu este vorba doar despre războaie sau conflicte armate, ci este vorba despre orice tip de violență, fie ea fizică sau emoțională. Ei resping ideea că animalele trebuie chinuite sau omorâte și înțeleg că până și plantele dețin un tip de conștiință, motiv pentru care le respectă.

5. Ei fac lucrurile să funcționeze

Atunci când înțelegi pe deplin natura și modul de funcționare al vieții, realizezi că orice lucru sau situație are un început și un sfârșit. Oamenii evoluați știu când un lucru a ajuns la final și îl lasă în urmă pentru ca viața să-și continue ritmul.

6. Protejează natura

Ființele foarte evoluate nu ar face niciodată nimic care ar putea dăuna sau să dăuneze mediului fizic care sprijină societatea lor. Ei înțeleg profund și apreciază interconectarea și interdependența întregii vieți și apreciază profund mediul care o susține. Ei nu s folosesc de resursele naturale în mod abuziv sau pentru a acumula averi. Sunt conștienți că viața noastră pe Terra este posibilă datorită mediului înconjurător, care ne susține să existăm.

7. Refuză ideea de proprietate

spirit superior

Înțelepții antici susțineau că omul nu este stăpânul acestei planete, ci gardianul ei. Adică, cel care trebuie să aibă grijă de ea și s-o protejeze. Anii au trecut, oamenii au ”evoluat” și în prezent contrariul a devenit normalitate. Oamenii evoluați știu că nimic de aici nu ne aparține și tot ceea ce acumulăm este doar pentru evoluția noastră. Ideea de proprietate este una aberantă și tot ceea ce avem trebuie să împărțim, pentru că de fapt nimic nu ne aparține.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și