Mistere

X-Files

66 de ani de la incidentul Roswell. Iata ceea ce s-a intamplat cu adevarat!

3views

Astăzi s-au împlinit 66 de la celebrul incident Roswell, unde s-a spus că armata Statelor Unite a reușit să captureze un OZN și inclusiv cadavrul unui extraterestru. Ulterior a apărut o filmare cu privire la disecția extraterestrului capturat. Pentru că sistemul de dezinformare funcționează atât de bine, numeroase teorii care au încercat discreditarea acestui evenimente au apărut de-a lungul timpului.

Diverși specialiști au fost de părere că incidentul Roswell este o făcătură, iar întreaga filmare nu este altceva decât un scenariu de film prost de la Hollywood. Dovezi foarte clare nu prea au fost aduse în acest sens, ci mai mult au fost simple speculații sau pur și simplu greșeli majore de filmat. Astfel, incidentul de la Roswell a fost pus sub semnul întrebării în cei 66 de ani de când s-a petrecut și nimeni nu a știu până acum care este adevărul.

Pentru a şterge toate speculațiile care planează asupra evenimentului, un fost agent CIA a declarat pentru presa americană ceea ce a avut ocazia să descopere adevărul în arhiva agenției guvernamentale cu privire la incidentul de la Roswell.

Chase Brandon a lucrat 35 de ani în cadrul CIA, iar în ultimii 10 a fost retras la birou, unde a primit o funcție de conducere. Odată cu funcția, a primit și dreptul de a consulta “Historical Intelligence Collection” un set de documente ultra-secrete despre cele mai importante evenimente petrecute pe Terra. În acest fel, Brandon a ajuns să cunoască adevărul despre incidentul de la Roswell, pe care a dorit să-l facă public într-o oarecare măsură.

“Nu a fost vorba despre un balon meteorologic și nici despre speculații aberante, a fost vorba despre un aparat de zbor care nu provenea din lumea noastră“, a declarat Brandon.

Loading...

incidentul roswellFostul agent CIA a mai povestit ziariştilor americani că atunci când a desfăcut cutia pe care scria Roswell a fost uimit să afle că evenimentul s-a petrecut exact cum s-a scris în presa din vremea respectivă. Diverse texte scrise de mână, cât și fotografii demonstrau că în 1947, în apropiere de Roswell, un OZN de mărime considerabilă s-a prăbușit. Armata americană a intervenit în cel mai scurt timp posibil și a dus departe de ochii curioșilor aparatul de zbor extraterestru. Mai multe rămășițe de corpuri extraterestre au fost extrase din nava cu pricina și au fost duse spre a fi studiate.

Pentru a mușamaliza întregul eveniment, reprezentanții armatei americane au declarat că un balon meteorologic s-a prăbușit în locul respectiv, dar au existat o serie de martori oculari care au descris povestea care făcea senzație în presă. Din acel moment s-a născut o luptă de discreditare a informațiilor apărute în presă și ceea ce armata americană vroia să prezinte că s-ar fi petrecut. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit.

loading...