50 DE ANI DE CĂUTĂRI ALE EXTRATEREȘTRILOR: Iată ce s-a descoperit!

Situată în sud vestul Munților Rodnei, situată la o mie de metri altitudine, Peștera Tăușoarelor fascinează prin aerul misterios pe care îl are. Zecile de galerii dar și cele patru râuri care apa și dispar din aceste galerii, au trezit interesul speologilor.

Peștera a fost descoperită în 1955. În 1967, un învățător din zonă, intrând în peșteră a descoperit într-o cavernă numită Sala Ursului, trei nișe cu diametrul de 15 centimetri, dispuse sub forma unui triunghi cu baza în sus. Prin una dintre aceste nișe se putea trece într-o altă galerie. Învățătorul a acoperit cu pietre aceste nișe, pentru a nu fi descoperite de alte persoane și în 1978, a scris o carte despre întâmplarea din peșteră. Din păcate învățătorul a murit până să publice cartea, iar manuscrisul a ars într-un incendiu care a avut loc în casa sa.

Mai târziu, speologii au descoperite schelete de urși din două specii diferite care au conviețuit împreună. Totuși, acest lucru contravine studiilor efectuate de către antropologi, cele două specii de urși au trăit la milioane de ani distanță. Oasele erau așezate circular, fiind exclusă posibilitatea ca acestea să nu fie așezate de către cineva în acest scop. O altă descoperire a fost făcută în așa numita sala a bilelor. Pe sol dar și pe pereții peșterii există niște bile care dacă asculți atent se aud niște murmure ca un sunet de muzică.

Speologii spun că dacă te apropii de aceste bile se aud sunete, voci de bărbați , femei dar și de copii. Un grup de antropologi care efectuau cercetări într-o zonă izolată a Indiei, a făcut o descoperire excepțională. Desenele reprezentau extratereștrii și OZN uri pe pereții unei peșteri din zona Pradesh. Peștera este ascunsă într-o zonă luxuriantă a Indiei. OZN urile au forma unor farfurii zburătoare din care ies flăcări. În spatele acestora este un câmp de fum. Alături este reprezentat un extraterestru care poartă un costum special.
Un alt desen reprezintă o gaură de vierme, locul prin care aceștia ajung pe Pământ.

Arheologii cred că extratereștrii au interacționat cu pământenii încă din cele mai vechi timpuri. Search for Extraterrestrial Intelligence, SETI, a împlinit 50 de ani de când a fost înființată și se ocupă cu fenomenul comunicării interstelare. În existența sa de peste 50de ani, SETI a avut câteva momente. În 1984, o bucată de piatră găsită în Antarctica a stârnit interesul cercetătorilor. Era o bucată de piatră care se formase pe Marte și care a ajuns pe Pământ în urma unui impact meteoric. Roca prezenta structuri fosilizate ale unor bacterii. Pe Marte există viață, s-au întrebat cercetătorii?

Loading...

În afară de Mercur, Marte și Venus, între timp au fost descoperite și alte planete care prezintă condiții pentru viață. O altă descoperire importantă a fost existența gheţi pe Marte. În 1977, au fost lansate două sonde Voyager care conțineau în afară de aparatură, discuri de aur cuprinzând informații despre Terra, muzică de Mozart și salutul în 54 de limbi.

În 2005, NASA a anunțat că sonda ajunsese la granița sistemului solar. Pentru cei care sunt sceptici în ceea ce privește fenomenul OZN, vă relatăm un caz cutremurător care s-a petrecut în Marea Britanie, în 1974, în Berwyn, o zonă muntoasă. Într-o noapte, locuitorii din acea zonă au fost martorii unui zgomot puternic, urmat de o explozie foarte mare. Unii localnici au plecat spre vârful muntelui unde se produsese explozia, în ideea de a acorda primul ajutor persoanelor implicate în incident.

Laniakea

Acolo au văzut o sferă care pulsa și își schimba culoarea din roșu în galben. Autoritățile au încercat să mușamalizeze cazul, dar un grup de cercetători a continuat cercetările și la un moment dat au primit de la un grup paramilitar denumit Rețeaua Fenomenelor Aeriene, APEN, documente care atestau că acolo se prăbușise un obiect zburător. Și de această dată autoritățile au încercat să mușamalizeze cazul, însă după un număr de ani, un fost angajat al forțelor militare care a participat la aceste investigații, a vorbit.

În acea noapte au ridicat de la locul faptei două lăzi, în care se aflau două cadavre de formă umanoidă, dar foarte slabe. Ele purtau costume de necontaminare. Sub presiunea media, autoritățile au fost obligate să recunoască faptul că un obiect zburător s-a prăbușit în zonă și că au putut fi adunate probe în acest sens. Cele două cadavre au fost supuse unor cercetări amănunțite, în laboratoare speciale. Rămâne să treacă 50 de ani, pentru ca aceste documente să fie desecretizate.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și