The news is by your side.

5 modalitati bizare de a folosi Coca Cola

0

Coca Cola este o bătură răcoritoare recunoscută și consumată în toată lumea. De-a lungul timpului, au existat numeroase controverse asupra acestei licori și din această cauză a fost supusă numeroaselor teste. În cele din urmă, s-a demonstrat că Coca Cola are mai multe funcții decât cea de a potoli setea.

Chiar dacă pare incredibil și chiar dacă conținutul ridicat de aspartam din Coca Cola nu este deloc benefic sănătății, licoarea poate fi folosită pentru o sumedenie de alte scopuri. Iată care sunt acestea:

1. Îndepărtarea ruginii

Atunci când vreți să îndepărtați rugina de pe un obiect metalic tot ceea ce trebuie să faceți este să folosiți Coca Cola. De exemplu, luați un cui rugini, umpleți un pahar din celebra băutură și apoi introduceți cuiul în pahar. Îl lăsați pentru 24 de ore și apoi îl scoateți din pahar. Veți constata cu surprindere că rugina a dispărut ca prin minune și cuiul arată ca nou.

2. Îndepărtarea petelor de pe țesături

Coca Cola poate îndepărta pestele de sânge sau grăsime de pe țesături. Atunci când se face spălarea, pe lângă detergent, turnați în mașina de spălat și o cutie de Coca Cola. Când programul se va termina, hainele vor fi curate, iar petele de grăsime sau de sânge nu vor mai exista.

3. Medicament

Se recomandă ca atunci când aveți dureri de burtă să beți o cutie de Coca Cola. Înghițiturile trebuie luate la intervale regulate de câteva minute. În caz de diaree, Coca Cola își va face efectul și va mai diminua senzația de rău.

4. Eliminarea dăunătorilor

Atunci când vreți să scăpați de orice dăunător din casă sau din magazie, tot ceea ce trebuie să faceți este să turnați Coca Cola într-un vas. Dăunătorii vor fi atrași de dulceață și se for năpusti asupra vasului, în care în cele din urmă vor și muri.

coca-cola-400x300 5 modalitati bizare de a folosi Coca Cola

5. Marinată

Există o rețetă italiană care spune că orice tip de carne se poate marina în această licoare la care se mai adaugă și anumite mirodenii. Bucătarii care au experimentat această metodă se declară mulțumiți de rezultatele ulterioare. Probabil că trebuie încercat și acest procedeu cândva.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și